Dve titule Čokić Aleksandra

Pon, 31.10.2016 - 18:18 -- dejan.vukovic

Bečej je ovog vikenda bio domaćin dvodnevnog stonoteniskog turnira za sve selekcije, na kojem je učestvovao i stonoteniski klub Spartak sa izuzetnim uspehom. Proslavio se Čokić Aleksandara sa duplom krunom.

Prvog dana za Spartak su nastupali: Čokić Aleksandar, Stojan Kiš Lehel u konkurenciji mladjih kadeta, a u juniorskoj konkurenciji: Bognar Bence, Mihalovič Dominik, Marković Jovan i Andrašić Luka. Najbolji rezultat ostvario je Čokić Luka osvojivši prvo mesto pošto je u finalu savladao Grujić Zvezdana iz STK Lav (Šabac) sa 3:1. Stojan Kiš Lehel plasirao se od 5-8 mesta pošto je u borbi za medalju izgubio je od Vidić Petra iz STK Hajduk Veljko (Negotin) sa 3:1,  Bognar Bence se takođe plasirao od 5-8 mesta. On je u borbi za medalju izgubio je od Jovičić Matije iz STK Stak (Beograd) sa 3:1. Mihalovič Dominik se plasirao od 9-16 mesta, Marković Jovan od 16- 32 mesta dok Andrašić Luka nije prošao svoju kvalifikacionu grupu .

U nedelju drugog dana takmičenja nastupali su kadeti i seniori. Spartak su predstavljali Čokić Aleksandar, Marković Jovan, Videc Luka, Takarič Robert, Halas Kristijan, Bognar Bence, Stančević Aleksandar i Mihalovič Dominik. Čokić Aleksandar je ponovio bio najbolji pobedivši u finalu Jovičić Vladimira iz STK Imt (Beograd) sa 3:1. Marković Jovan i Videc Luka plasirali su se od 16-32 mesta.

U seniorskoj konkurenciji Takarič Robert se plasirao od 5-8 mesta pošto je u borbi za medalju izgubio od Strugarević Nikole člana STK Banat (Zrenjanin) sa 3:0. Halas Kristijan plasirao se od 9-16 mesta a Bognar Bence, Stančević Aleksandar i Mihalovič Dominik zauzeli su plasman od 16-32 mesta.

Tokom dvodnevnog turnira Trofej Becej 2016 takmičare Spartaka vodili su treneri: Gavrilović Mirko i Brstina Branko. Sledeće nedelje tačnije 5. novembra mini kadeti i kadeti učestvovaće na nezvaničnom memorijalnom turniru “Sabo Ištvan“ u Čoki.

Nastavak 6 kola Super lige je na programu 12. novembra kada Spartak gostuje ekipi STK Imt (Beograd) u važnom meču u borbi za opstanak. Ekipa Spartak Stoss u okviru 6. kola Prve lige Srbije u Stonoteniskom centru Subotica dočekuje jedinu neporaženu ekipu, Spartak iz Debeljače .

Ličnosti: 
Autor teksta: 
Custom Search