Fudbaleri Spartaka u prvom kolu plej auta dočekuju Metalac

Pon, 17.04.2017 - 14:36 -- dejan.vukovic

Fudbaleri Spartaka nisu uspeli da se plasiraju u plej of. Plasman među osam najboljih ekipa izmakao im je u poslednjem kolu, ali stiče se utisak da je u ovoj sezoni izostalo osvajanje bodova na domaćem terenu zbog čega nisu uspeli da ostvare bolje plasman i takmičenje nastave sa najboljim ekipa u Srbiji.

U prvom kolu plej auta koje je na programu već u utorak 18. aprila subotičani pred svojom publikom na Gradskom stadionu u Subotici od 17 časova dočekuju ekipu Metalca. Biće ovo prilika da savladaju ekipu sa kojom su pre samo desetak dana u Subotici odigrali utakmicu bez bodova, što ih je možda koštalo i plej ofa.

Trener Andrej Černišov ističe da nema većih kadrovskih problema i da će pokušati da pobedom započnu plej aut. – Prvo bih želeo svim da čestitam Uskršnje praznike. Nakon utakmice u Lučanima zahvalio sam se igračima na radu u ovoj sezoni i na igrama koje su pružili. Do poslednje utakmice smo imali šansu da se izborimo za plej of. Međutim, razvojem situacije u poslednjem kolu takmičenje nastavljamo u plej autu. Rekao sam igračima da moramo još bolje i više raditi u plej autu i da pobedimo u ovih sedam utakmica. Prošle godine smo bili deseti i sada nam je cilj da ostvarimo bolji plasman od tog. Igramo sa ekipom Metalca kao i pre deset dana, poznajemo dobro ekipu znamo njihove kvalitete, ali mi želimo da pobedimo. Svi igrači su spremni, Anđić je trenirao sa ekipom alimu joiš treba tri do četiri dana da popravi fizičku spremu. Danas imamo trening i analizu protivniku pa ćemo videti u kom sastavu ćemo istrčati, ali svakako idemo na pobedu.

Iako nisu izborili plej of igrači su željni igre i u pobedničkom raspoloženju nastavljaju takmičenje, istakao je Đorđe Ivanović, ofanzivni igralč Spartaka. - Igrali smo u pretposlednjem kolu protiv Metalca u Subotici, nismo uspeli tada da ih pobedimo, iako smo imali dosta šansi za to. Nadamo se, da ćemo ih sada pobediti i započeti dobar ritam. Žao nam je zbog plej-ofa i propuštene prilike da se borimo sa najboljim ekipama Super lige, ali nismo bez motiva, želimo da ostanemo u vrhu plej-auta

Tagovi: 
Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search