Sviraj to ponovo, Sem

Sub, 17.06.2017 - 10:10 -- darko.kovacevic

PREMIJERA VUDI ALENOVE ROMANTIČNE KOMEDIJE ‘’SVIRAJ TO PONOVO, SEM’’ U REŽIJI JELENE MIHAJLOVIĆ

Predstava ‘’Sviraj to ponovo, Sem’’, po tekstu Vudija Alena, u režiji Jelene Mihajlović, biće premijerno izvedena 21. juna ,a pretpremijerno 20. juna na sceni pozorišta ‘’Kostolanji Deže’’ u 19:30 časova.

U predstavi igraju: Silvan Vesnić, Maja Ivković Ivandekić, Oliver Blesak, Sara Arbutina, I Srđan Olman kao Bogi.
Uz rediteljku, autorski tim čine i Marko Marosiuk (kostimograf) i Igor Greksa (koji je bio zadužen za sceniski pokret). Predstava je nastala u saradnji PR Olman Fun i Dramskog studija ‘’Raičević’’.

O komadu Vudija Alena, ‘’Sviraj to ponovo, Sem’’: Vudi Alen na romantičan i komičan način predstavlja avanturu glavnog junaka komada, Alana Feliksa, filmskog kritičara kojeg je ostavila žena nakon čega pokušava da se snađe u novonastaloj situaciji. Kako se radnja ove komedije dešava neposredno nakon seksualne revolucije, Alan se suočava sa problemom te opake ženske emancipacije I to ga dodatno plaši. Zato u pomoć poziva Hemfrija Bogarta koji mu svesrdno pomaže u ovoj avanturi. Pratimo na sceni preplitanje Alanove realnosti I mašte, prošlosti I sadašnjosti, dok se mi ludo zabavljamo navijajući za uspeh ovog neodoljivog gubitnika, kakvog samo Vudi Alen može da napiše.

Mesto održavanja: 
Vrsta događaja: 
Vreme održavanja - početak: 
Sre, 21.06.2017 - 19:30
Vreme održavanja - kraj: 
Sre, 21.06.2017 - 21:00
Kategorija: 
Custom Search