Odbojkašice Spartaka započele sa pripremama

Uto, 08.08.2017 - 00:14 -- dejan.vukovic

Ženski odbojkaški klub Spartak počeo je sa pripremama za novu sezonu. Ekipa nije pretrpela velike kadrovske promene, ali je iskusnija bar za jednu superligašku godinu zajedno odigranu.

Trener Vladimir Kapriš očekuje uspešniju sezonu od prošle – Imamo deset nedelja do početka lige, što je sigurno dovoljan period da se kvalitetno spremimo. Prva nedelja nam služi da devojke urade lekarski pregled i da obavimo neka testiranja da vidimo na kom su nivou. Sastav tima je neznatno promenjen, nedostaje Dabić Lana i postoje neke indicije da će Aleksandra Cvetićanin karijeru nastaviti u inostranstvu. Očekujemo dolazak još dve devojke na probu, ali sigurno je da će ekipa biti mlađa u odnosu na prošlu sezonu, ali starija za jednu zajedničku godinu. Drago mi je da su devojke došle spremne i da su ispoštovale dogovor i radile za vreme pauze. Očekujem da se dobro spremimo i nadamo se nekoj sredini tabele među prvih šest ekipa.

Oporavila se Ana Bogdanović koja je spremna i ubrzo se priključuje ostalim devojkama na pripremama. Ona će u ovoj ekipi biti jedna od najstarijih i vodećih. Očekuje se dolazak još jednog tehničara sa kojim bi ekipa bila kompletirana.

Tagovi: 
Ličnosti: 
Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search