Klub putnika: Kalabrija

Kategorija: 

U septembru Klub putnika Fondacije "Danilo Kiš" vodi nas u Kalabriju, regiju zanimljive istorije, sjajne hrane, neverovatne prirode i bogate kulture. Nemanja Mutić će nam uz fotografije, video zapise i priču dočarati južnu Italiju. Saznaćemo kako je istraživao Obalu Bogova, živeo mediteranskim stilom života, jeo sladoled od kaktusa i marmeladu od crvenog luka, izučavao Muzej Antičke Grčke i još mnogo toga.

Susret avanturista i ljubitelja putovanja održaće se u utorak, 19. septembra2017. godine sa početkom u 20 časova u Omladinskom klubu "Skladište".

Ulaz je slobodan.

Nemanja Mutić je diplomirani turizmolog, autor YouTube kanala Putopisi (gde snima dokumentarce o svojim putovanjima), predavač na radionicama i obukama na temu turizma i višegodišnji turistički vodič. Živeo je i radio u zemljama Evrope, Azije i Afrike. Zaljubljenik je u avanture i promoter neklasičnih (masovnih) putovanja.

U Omladinskom klubu "Skladište", na neformalnim okupljanjima "Kluba putnika" razmenjuju se priče i fotografije, recepti i prospekti, linkovi i kontakti, saveti i sve korisne i zabavne informacije vezane za nepredvidivi svet putovanja. Održavaju se degustacije i prezentacije pojedinih zemalja i egzotičnih destinacija, razmenjuju se autostoperski i ostali vodiči, čuje se muzika inspirisana putovanjima, a imate priliku i da se informišete i naučite o kulturama koje vas zanimaju i privlače.

Uz podršku Fondacije "Danilo Kiš",  posetioci Kluba putnika mogu da pozovu i odaberu gostujuće predavače, kao i da predlože zemlje koje bi voleli bolje da upoznaju.

Custom Search