Donacija aparata Eko medik laser za Opštu bolnicu

Pet, 02.02.2018 - 13:50 -- nikola.tumbas
Ljiljana Đurović Manojlović o primeni lasera u terapijske svrhe
Ljiljana Đurović Manojlović o primeni lasera u terapijske svrhe

Aparat Eko medik laser, kupljen sredstvima donacija sugrađana koji su "učestvovali" na Winterfestu,  danas je direktorica JKP Subotičke pijace, Ilinka Vukoja, uručila u Opštoj bolnici, načelnici Službe za produženo lečenje i negu, palijativnu negu i fizikalnu medicinu, dr Ljiljani Đurović Manojlović.

- Za ovu donaciju pre svega moramo da se zahvalimo našim sugrađnima koji su svakodnevno bili gosti na božićno novogodišnjem vašaru Wintrfestu gde se posle 40-tak dana izbrojalo 142.000. din što je do sada najveći iznos prikupljen dobrovoljnim prilozima - rekla je diektorica JKPSubotičkih pijaca, što je u stvari znak poverenja prema organizatorima jer ljudi vide ge su sredstva data.

U prilogu načelnica Manojlović, govori o primeni lasera.

Direktor bolnice dr scimed. Slobodan Puškar, se takođe zahvalio na donaciji i ukazao na prošlogodišnje novine, nova oprema i aparati, koje su stigle u našu bolnicu posredstvom raznih donatora, kao i pomoći pokrajine i republike.

Na kraju je najavio press konferenciju u ponedeljak 5. februara gde će se govoriti o prvom uspešnoj operativnoj u angio sali gde je jedna žena sa snažnim srčanim udarom stigla na vreme, u takozvani zlatni sat, proteklih dana, tako da ona danas sutra napušta bolnicu.

 

 

 

 

 

Custom Search