Subotica.info on Facebook Subotica.info Google+ page Subotica.info Twitter Subotica.info YouTube channel Email Subotica.info Subotica.info RSS feed

Repertoar pozorišta Kostolanji Deže za april

Sre, 04.04.2018 - 12:32 -- nikola.tumbas

Tokom ovog meseca u pozorištu "Kostolanji Deže", subotička publika će biti u prilici da pogleda osam predstava, od čega jednu premijeru i jedno gostovanje, a takođe će biti organizovana i dva koncerta.

Pozorišni repertoar za ovaj mesec, otvoriće predstava "Urbi et orbi" Andraša Urbana u četvrtak, 5. aprila, s početkom u 19 časova i 30 minuta, dok će se dan kasnije igrati "Piaf-marche" u režiji Kinga Mezei.

Koncert grupe Iskon održaće se u nedelju, 8. aprila, a naredne sedmice u pozorištu "Kostolanji Deže" nastupiće Silard Mezei Septet.

Premijera predstave "Gorski Divovi" u režiji Paola Mađelia, igraće se u subotu, 21. aprila, a reprizu predstave subotička publika biće u prilici da pogleda u naredna dva dana, 22. i 23. aprila. Gostovanje budimpeštanskog teatra s predstavom "Osamnaest" igraće se na sceni 24. aprila. Ova predstava je samo na mađarskom jeziku.

Ljubitelji pozorišnog sadržaja će tokom aprila biti u prilici da pogledaju još i predstave "Oblak u pantalonama" Kokana Mladenovića, "The end" Andreja Boka, monodramu Gabora Mesaroša "Karton i karfiol" prema poeziji Otoa Tolnaija i predstavu "U tvom zagrljaju" samo na mađarskom jeziku.

Bjagajna pozorišta je otvorena radnim danima od 11 do 13 časova, a na dan predstave i od 18 časova. Za informacije i rezervacije možete pozvati na broj telefona 065 543 3203.

Mesto održavanja: 
Vrsta događaja: 
Vreme održavanja - početak: 
Čet, 05.04.2018 - 12:30
Vreme održavanja - kraj: 
Pon, 23.04.2018 - 21:30
Kategorija: