Kadeti i omladinci Spartaka odigrali prvenstvene utakmice protiv Čukaričkog

Pon, 07.05.2018 - 11:13 -- dejan.vukovic

Kadeti FK Spartak su osvojili vredan bod protiv Čukaričkog u borbi za opstanak u kadetskoj ligi Srbije dok su omladinci poraženi od svojih vršnjaka u meču koji nije imao rezultatskog značaja. 

Spartak Ždrepčeva Krv – Čukarički 1:1 (0:1)

Stadion sa veštačkom travom na Gradskom stadionu u Subotici. Sudija: Nikolić Danilo. Strelci: 0:1 Daničić u 25. min, 1:1  Đuričković u 47. minutu.

Kadeti: Spartak Ždrepčeva krv: Stajković, Kaurin, Lazić, Cetina , Vidović, Jančić, Molnar, Božović, Pastva,Žiža, Đuričković ( 85. Mažić).

Čukarički: Knežević, Gusnić , Savinović, Daničić, Đorđević, Radojičić, Ignjatović, Lončar (87. Bosančić), Živanović (76. Vidosavljević), Ergelaš (88. Luković ), Todorović (70.Ćorić).

Kadeti Spartaka u važnom meču za opstanak u društvu najboljih uspeli su da osvoje bod protiv Čukaričkog. Poveli su gosti u 25. minutu  preko Lazara Daničića. Nakon primljenog gola mladi subotički fudbaleri su nastavili sa pritiskom i početkom drugog poluvremena u 47. minutu došli do izjednačenja golom Uroša Đuričkovića. Imali su fudbaleri Spartaka veliku šansu za preokret par minuta kasnije kada je lopta nakon šuta Vidovića pogodila stativu umesto mreže. Imali su domaći još nekoliko izglednih prilika koje su propustili te je meč završen bez pobednika. 

Omladinci: Spartak Ždrepčeva Krv – Čukarički 1:3 (1:3)

Stadion sa veštačkom travom na Gradskom stadionu u Subotici. Sudija: Ćirić Nemanja. Strelci: 0:1 Terzić u 8., 0:2 Terzić u 24., 0:3 Rakonjac u 30., 1:3 Vukićević u 32. minutu.   

Spartak Ždrepčeva krv: Dokić, Stanaćev (46. Radovanović), Jokić, Brunčević, Damjanović, Matijević (60. Milijašević), Pavlović (68. Stojanović), Vukićević, Lučić, Lazić (60. Nenadović), Kozomara (46. Marković).

Čukarički: Mićović, Kamenović (72. Denić), Kovačević, Rakonjac (87. Dimitrijević), Fratrović , Marko Ilić, Radić, Terzić, Rubežić, Mlan Ilić, Bakić

Omladinci Spartaka su poraženi od Čukaričkog sa 3:1, pošto su dozvolili protivniku da u prvih pola sata igre postigne tri gola. Gosti su do vodstva došli već u 8. minutu golom Terzića. Lako su gosti u tim trenucima dolazili u povoljnu situaciju za šut te se u deset minutu zatresla prečka Spartakovog gola. Čukarički je prednost duplirao u 24. minutu kada se strelac prvog gola Terzić našao sam pred golmanom Dokićem i sa pet metara loptu poslao u mrežu iznad golmana Spartaka. Šest minuta kasnije slična situacija na terenu, ali ovaj put se pred golmanom našao Rakonjac koji loptu šalje u mrežu za 0:3. Spartak je nakon dva minuta uspeo da odgovori i preko Vukićevića smanji na 1:3.  

U nastavku susreta obe ekipe su imale po nekoliko prilika. Pokušao je Fratrović da iznenadi golmana Spartaka, koji je odličnom intervencijom sačuuvao mrežu dok su domaći najozbiljnije zapretili preko Nenadovića, ali nije bilo promene rezultata. 

 

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search