Repertoar Eurocinema za period od 07.02. do 10.02.

Uto, 05.02.2019 - 17:36 -- nikola.tumbas

Animirani film: Aladin i leteći ćilim / Hodja fra Pjort DNK (2018) SINHRONIZOVANO!

Vikend: 09. i 10. februar u 11h                                                                                     

Cena karte: 200 din.

 

Režija: Karsten Kiilerich

Žanr: animirani, fantazija

Dužina trajanja: 81 min

 

Aladin živi u Pjortu, malom pustom selu u Bulgislavu, zajedno sa majkom, ocem i kozom Rajkom. Pjort je lepo i zanimljivo mesto, ali vrlo malo, pa Aladin sanja o pustolovinama u velikom svetu koji se nalazi iza planina na horizontu. Aladinov otac uopšte ne podržava svog sina. Insistira da se smiri. Svet nisu pustolovine, nego opasnosti i ljudi iz malog mesta ne treba da se mešaju sa onima iz vanjskg sveta. Od dečaka se očekuje da pođe stopama svog oca i postane krojač. Kada Aladin dobije nepredviđenu šansu, on je zgrabi oberučke. Na fantastičnom letećem tepihu, koga je dobio od El Faze, Aladin sa svojom vernom prijateljicom kozom Rajkom, leti prema suncu sa zadatkom da vrati El Fazi izgubljeno unuče. Sultanov grad Peto je zaista nešto posebno – ogroman i haotičan, iza svakog ćoška vrebaju probisveti. Ali to ne sprečava naivnog seljačića Aladina da nastavi put na čarobnom tepihu.

Trejler: https://www.youtube.com/watch?v=Or8AZTFlaw8

***

 

 

Animirani film: Lego film 2 / The LEGO Movie 2: The Second Part (USA/2019) TITLOVANO!

Raspored prikazivanja: 07. februara - 10. februara u 17h

Cena karte: 200 din.

 

Režija: Mike Mitchell

Žanr: animirani, avantura

Dužina trajanja:

 

Animirani film 'LEGO 2' radnju nastavlja na mestu gdje se završio prvi film. Briksburg je sada zastrašujuća apokaliptična pustoš u Mad Max stilu. Emet je i dalje neizmerno sretan kao i uvek, ali kad zarobe Vajldstajl , mora da se vrati u stvarni svet i da je spasi.

Trejler: https://www.youtube.com/watch?v=NQX6MmDZl1o

 

***

Film: Knedlica / Dumplin’ (USA/2018)

Raspored prikazivanja: 07. februara - 10. februara u 19h

Cena karte: 200 din.

 

Režija: Anne Fletcher

Uloge: Danielle Macdonald, Jennifer Aniston, Odeya Rush

Žanr: komedija, drama, mjuzikl

Dužina trajanja: 110 min

 

Viloudin Dikson je punija tinejdžerka i ćerka bivše misice. Nadimak ‚‚Knedlica’’ joj je dala majka, koja je jedina tako i zove. Oduvek je više volela da ostane kod kuće i druži se sa svojom najboljom drugaricom Elen, koja je tipična lepa amerikanka. Sve je bilo kako treba dok Vil nije prihvatila posao u Harpiju, lokalnom restoranu brze hrane gde upoznaje Boa, prelepog i zgodnog sportistu. Vil nije iznenađena što joj se Bo svideo, ali je šokirana kada shvati da se i ona njemu dopada.
Umesto da nauči da prihvati sebe takvu kakva je, kroz svoju vezu sa Boom, Vil počinje da sumnja u sebe. Da bi povratila svoje samopouzdanje, upušta se u najstrašniju stvar koju je mogla da zamisli: prijavljuje se na izbor za mis Klovera, grada u kojem živi, zajedno sa još nekoliko „ne baš odgovarajućih“ kandidata, da bi pokazala svetu da zaslužuje da bude tu isto koliko i bilo koja druga mršava devojka. Tokom svoje avanture, Viloudin će šokirati ceo Klover, ali najviše od svega i samu sebe.

Trejler: https://www.youtube.com/watch?v=ypRXve5s9_Y

 

***

 

Film: Mula / The Mule (USA 2018)

Raspored prikazivanja: 07. februara - 10. februara u 21h                                    

Cena karte: 200 din.

 

Režija: Clint Eastwood

Uloge: Clint Eastwood, Bradley Cooper, Taissa Farmiga

Žanr: krimi, drama

Dužina trajanja: 116 min

 

Istvud je u ulozi Erla Stouna , čoveka u svojim osamdesetim koji je bankrotirao, sam je i čeka hipoteku nad svojim poslom, kada mu ponude posao u kojem samo mora da vozi . Čini se prilično lako, ali Erl zapravo postaje mula meksičkog kartela. Posao mu jako dobro ide, čak toliko dobro da mu povećaju "teret", a njega proglase glavnim rukovodiocem. Erl se vrlo brzo nađe i u centru interesa policije, DEA agenta Kolina Bejtsa. Iako su njegovi problemi s novcem sada stvar prošlosti, Erlove greške iz prošlosti počinju da izranjaju, a pitanje je hoće li imati dovoljno vremena da ispravi sve te greške pre nego ga sustignu ruka pravde ili kartel za koji radi.

Trejler: https://www.youtube.com/watch?v=wTKnoAV1W0M

 

 

 

Vrsta događaja: 
Vreme održavanja - početak: 
Čet, 07.02.2019 - 16:30
Vreme održavanja - kraj: 
Ned, 10.02.2019 - 22:30
Kategorija: 
Custom Search