Koncert Nataše Bekvalac

Pet, 30.08.2019 - 23:48 -- nikola.tumbas
Kolekcija članaka: 
Nataša Bekvalac Jako vas volim
Nataša Bekvalac Jako vas volim
Nataša Bekvalac Nek boli još jače
Nataša Bekvalac Nek boli još jače

Proslavu Dana grada Subotice uveličao je i nezaboravni koncert Nataše Bekvalac. Naša poznata pevačica oduševila je večeras više od četiri hiljade Subotičana. Publika je podjednako uživala u Natašinim starim hitovima, poput ,,Ponovo“, ,,Nikotin“, ,,Mali signali“ i ,,300 stepeni“,  kao i u njenim novijim hitovima – ,,Dođi mami“ i ,,Neprijatelj“, ali i u njenom pevanju poznatih numera drugih izvođača.

Energična Nataša je spektakularnim nastupom podigla na noge publiku. Od prvog momenta i izlaska na scenu, u predivnoj atmosferi koja je trajala tokom skoro dvočasovnog koncerta, subotička publika je, podignutih ruku, uglas pevala njene najpopularnije numere.

Uoči nastupa Nataše Bekvalac, takođe na Trgu slobode, sjajan koncert održao je i Subotički tamburaški orkestar.

Ličnosti: 
Autor teksta: 

Više o ovoj temi...

Gradonačelnik Subotice Bogdan Laban danas je, u porodilištu subotičke Opšte bolnice, posetio bebe rođene na Dan grada, njihovim majkama čestitao na prinovama i uručio im plakete i poklon vaučere. Prvog septembra rođeno je pet beba, Edit Temjak i Marijana Ilić na svet su donele dečake, a Neda Popović, Ivana Berecki i Klementina Jacek devojčice. Sve bebe su zdrave, rođene prirodnim putem i dobro napreduju.

Uz konstataciju da je na Dan grada ove godine rođeno pet beba i da je to više  u odnosu na 1. septembar 2018. godine, kada je rođen samo jedan dečak, gradonačelnik Laban je i bebama i roditeljima  poželeo puno zdravlja i sreće.

– Subotička lokalna samouprava se trudi da isprati pronatalitetnu politiku Vlade...

detaljnije
Post date: Pon, 02.09.2019 - 11:45

U okviru obeležavanja Dana grada večeras su se, na Trgu slobode, subotičkoj publici predstavili naš sugrađanin Robert Đivanović, koncertom pod nazivom „El gusto del flamenco – flamenko i latino muzika“, bend „Night crusiers“ i bend „Anna and the Barbies“, iz Mađarske.

Post date: Pon, 02.09.2019 - 08:16

U Galeriji "dr. Vinko Perčić" povodom dana grada, 1.rujna, otvorena je izložba multimedijalnog umetnika Ivana Šeremeta iz Slavonskog Broda.

Neobični radovi, traže od posmatrača da se zamisli i da pokuša pronikniti u poruku umetnika...

Post date: Ned, 01.09.2019 - 19:41

Preko 1600 učesnika tokom tri minuta su prolazili kroz start III Subotičkog polumaratona.

Ovogodišnji PM su otvorio je gradonačelnik Bogdan Laban, dok se na mađarskom učesnicima obratila Timea Horvat, zamenica gradonačelnika.

U prilogu video zapisi sa otvaranja i nešto detalja oko zagrevanja, starta, trčanja i bodrenja učesnika - ( pri kraju priloga i  ulazak u cilj prve trojice takmičara u trci na pet kilometara, gde su svi oni oborili prethodne rekorde)

***

Gradonačelnik Subotice Bogdan Laban otvorio je 3. Subotički polumaraton, organizovan u okviru proslave Dana grada, koji je ove godine okupio oko 1.500 rekreativaca i sportista iz naše...

detaljnije
Post date: Ned, 01.09.2019 - 19:00

У оквиру прославе Дана града, вечерас су на Тргу слободе, уз спектакуларан ватромет Суботички симфонијски оркестар и солисти - Јадранка Јовановић (мецосопран), Памела Киш Игњатов (сопран), Вишња Попов (мецосопран) и Васа Стајкић (баритон) одржали сјајан концерт. На програму је била популарна класика, познати оркестарски делови и арије, опере и оперете, Лехар, Бизе, Штраус, Пучини, Офенбах, Чајковски...

Богат програм одабрао је концертмајстор и директор Суботичког симфонијског оркестра Милош Николић. Диригент је био Микица Јевтић.

Прославу Дана града улепшао је и фантастичан вишеминутни ватромет уприличен током концерта Суботичког симфонијског оркестра.

Post date: Ned, 01.09.2019 - 16:17
Custom Search