Polovičan učinak stonotenisera Spartaka

Pet, 07.10.2022 - 21:38 -- dejan.vukovic

Počela je sezona u stonom tenisu za koju mnogi smatraju da će biti veoma kvalitetna po sastavu timova. 

Ovo je treća sezona kako se u Srbiji prvi deo igra turnirski, a po prvi put sve lige igrale su se na istom mestu, istog vikenda. Turnir je proteklog vikenda odigran u Kovilovu. Elitni rang za muškarce ove sezone okupio je gotovo sve srpske reprezentativce i veliki broj dobrih igrača iz inostranstva zbog čega se očekuje veoma kvalitetna liga. Subotički Spartak Infostud je na prvom turniru imao polovičan učinak. Odigrali su četiri meča i zabeležili dve pobede i dva poraza.

Subotičani su startovali porazom od Železniča sa 4:0, nakon toga su savladali Temerin Ferocoop sa 4:0, zatim i Stenes posle velike borbe sa 4:3. U četvrtom kolu su doživeli drugi poraz na prvom turniru od ekipe Požarevca.

Maksimalne četiri pobede na prvom turniru ostvarile su ekipe Crvene Zvezde i Radničkog Cementa. Po jedan poraz i tri pobede zabeležile su ekipe Železničara i Banata. Polovičan učinak pored Spartak Infostuda imale su ekipe Požarevca, Stenesa, Partizana i TSC. Po četiri poraza na prvom turniru doživeli su Temerin Ferocoop, Medijana i Bačka Palanka. 

 

Custom Search