Ekoslavija: Benefit svirka za sadnice

Čet, 03.11.2022 - 09:54 -- darko.kovacevic

Udruženje Ekoslavija organizuje benefit svirku za sadnice! 5. novembra (subota) u Klubu Mladost u Subotici, sa početkom u 21:30. Cilj nam je da sakupimo sredstva od kojih ćemo kupiti mladice autohtonih vrsta drveća, koje ćemo posaditi na prikladnu površinu u gradu i time ga malo ozeleniti.

Na svirci nastupaju novosadski bendovi:

  • De Limanos
  • Shoplifters

Nakon svirki muziku bira:

  • DJ Daniel Tikvicki

upad: dobrovoljni prilog za kupovinu sadnica

*

De Limanos

Punk-rock bend iz Novog Sada koji je nastao jeseni 2021. godine i okupio drugare sa Limana, dobio je kratko, jasno ime i vrlo logično ime – De Limanos. Bend je okupio bivše članove popularanih novosadskih bendova: Atheist Rap, Blitzkrieg, Mitesers, Lazarath itd. Krajem godine objaviće album prvenac za SKC Novi Sad, a trenutno su aktuelni novi singlovi “Želja” i Branša, za koji je snimljen i spot. Veliku pažnju publike do sada je privukla pesma “Provalija”, a bend je imao i prilike da se uživo predstavi publici na nekoliko festivala.

https://www.youtube.com/c/DeLimanos

*

Shoplifters

Shoplifters su stari pop punk lisci iz Novog Sada i u karijeri dugoj 20 leta ovo će im biti prvi nastup u Subotici. Shoplifters trenutno pripremaju materijal za svoj četvrti studijski album koji bio trebao da se pojavi početkom sledeće godine.

https://shoplifters.bandcamp.com/

*

DJ Daniel Tikvicki

Daniel Tikvicki (1989-2089) je sve drugo samo ne DJ. Ipak, njegov muzički eklekticizam i iskustvo u andergraundu ga je u par navrata doveo do toga da je puštao muziku u Nišu, Beogradu i Subotici. Pošto voli da domaćinski isprati atmosferu događaja i učesnike, ovom prilikom će se osvrnuti na bogatu novosadsku scenu, u svim njenim oblicima i aromama.

Mesto održavanja: 
Vrsta događaja: 
Vreme održavanja - početak: 
Sub, 05.11.2022 - 21:30
Kategorija: 
Custom Search