Završena grupna faza Novogodišnjeg turnira

Pon, 19.12.2022 - 17:29 -- dejan.vukovic

Poslednjim utakmicama trećeg kola koje su odigrane u nedelju 18. decembra u subotičkoj Hali sportova, završena je grupna faza 49. Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu. 

Na programu je bilo četiri večernje utakmice, koje su odlučile o preostalim učesnicima četrvtfinala. Prvi večernji meč odlučio je o prvaku A grupe u kojem su se sastale do tada dve neporažene ekipe u ovoj grupi. Brokat je slavio sa 4:2 i time obezbedio prvo mesto u grupi. Sledeći meč je odlučivao o prolasku druge ekipe iz grupe D. Ekipi Mali Beograd Turki M bila je potrebna pobeda sa minimum dva gola razlike što su uspeli da ostvare trijumfom nad Dunav Coopom od 3:0 i time obezbedili plasman u četvrt finale. Pobeda u narednom meču između Kelebijske šume i ekipe Solid Karika promet nije odlučivala o daljem plasmanu, međutim nisu izostala uzbuđenja i velika borba i želja za pobedom dva rivala. Više sportske sreće i umeća pokazala je Kelebijska šuma koja je sa 3:1 pobedila Solid Karika promet.

Rezultati, nedelja 18. decembar:   

  • Forma Urbanico – Brokat 2:4
  • Dunav Coop – KMF Mali Beograd Turki M 0:3
  • Kelebijska šuma – Solid Karika promet 3:1
  • Mišićevo – Bebe 5:0

Turnir se nastavlja nakon praznika u utorak 3. januara 2023 godine četvrtfinalnim utakmicama. 

Parovi četvrtfinala: 

  • Šeki Enterijer Real Impeks - Forma Urbanico
  • Brokat - Pekara Beli golub
  • FK Bačka - KMF Mali Beograd Turki M
  • Dunav Coop - NTM Čikerija

Više o ovoj temi...

Treći dan 49. Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu doneo je niz uzbudljivih utakmica nakon kojih je poznata većina učesnika četrvrtfinalnih susreta. 

U prvoj utakmici dana Bačka je pobedom nad Mišićevom obezbedila prvo mesto u grupi B. Iz iste grupe u četvrtfinale ide i NTM Čikerija pobedom nad ekipom Bebe od 4:1. Forna Urbanico je opravdala ulogu favorita, pobedili su posle velike borbe ekipu Solid karika prometa i plasirali se u dalje takmičenje iz grupe A. Maksimalni učinak u A grupi ima i ekipa Brokat koja je bila ubedljiva protiv Kelebijske šume. Duel između Brokata i Forme Urbanico u ndelju 18. decembra odlučiće koja će ekipa biti prvoplasirana u grupi  A.  

Pekara Beli golub je odigrala dve utakmice i...

detaljnije
Post date: Ned, 18.12.2022 - 16:46

Drugi dan Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu održan je u nedelju 12. decembra. Odigrane su četiri utakmice nakom kojih je poznat prvi učesnik četvrtfinala.

Prva utakmica između Graničara i Žapca završena je bez pobednika. Povela je ekipa Žapca, zatim je Graničar preokrenuo golovima Radića i Rajaka da bi minut ipo pre kraja Žabac preko Mamužića došao do osvajanja jednog boda. Sledeći meč između Šeki Enterijer Real Impeksa i Pekare Beli golub obilovao je odličnim potezima sa obe strane. Povela je pekara golom Vukelića da bi do isteka prvog poluvremena prošlogodišnji pobednici preokrenuli na 2:1, golovima Zolnaića. U nastavku susreta Šeki je postigao još tri gola i to sva tri Zolnaić za konačnih 5:1 i plasman u četvrtfinale sa prvog mesta iz...

detaljnije
Post date: Ned, 11.12.2022 - 22:24

Današnjim utakmicama započeo je 49. Novogodišnji turnir u malom fudbalu, na kojem učestvuje 16 ekipa koje su podeljene u četiri grupe. Prvog dana odigrano je sedam interesantnih utakmica, a interesantno je da su dva meča završena bez pobednika.

U uvodnom susretu Brokat je opravdao ulogu favorita a zatim je viđen neizvestan meč između Dunav Coopa i Poslastičarnice Gelato koji je sa 4:1 dobio Dunav Coop. Treći meč je protekao u rezultatskoj neizvesnosti, povela je Forma Urbanico zatim je Kelebijska šuma poravnala preko Nikole Radovanovića da bi 3 minuta pre kraja golom Đure Grabeža, Forma Urbanico došla do prva tri boda.

Sledeća dva meča su bila izuzetno interesantna i oba su završena bez pobednika rezultatima 3:3. U meču Pivnice Gros i KMF Mali Beograd bilo je tri promene...

detaljnije
Post date: Sub, 10.12.2022 - 23:17

U subotu 10. decembra počinje 49. Novogodišnji turnir u malom fudbalu u tehničkoj organizaciji Sportskog saveza grada Subotice i Gradskog fudbalskog saveza a uz veliku podršku Resora za sport i omladinu grada Subotice koji će se održati u Hali sportova.  

Ove godine na turniru učestvuje 16 ekipa koje su podeljene u 4 grupe. Nakon odigrane grupne faze prve dve ekipe iz svake grupe takmičenje nastavljaju u četvrtfinalu koje je na programu 3. januara 2023 godine . Žrebanje je izvršeno u utorak 6. decembra u Trofejnoj sali Sportskog saveza
... detaljnije
Post date: Sre, 07.12.2022 - 21:58
Custom Search