Košarkaši Spartaka dočekuju Novi Pazar

Čet, 02.03.2023 - 17:36 -- dejan.vukovic

Nakon pobede u Pančevu nad Tamišem košarkaši Spartaka u subotu 4. marta igraju novu prvenstvenu utakmicu. Subotičani u Hali sportova od 19:30 časova dočekuju ekipu Novog Pazara.   

Spartak je favorit u ovom duelu ali iz kluba pozivaju na oprez. Meč je najavio trener Željko LukajićDa bi naša pobeda u Pančevu bila značajna, moramo je potvrditi u Subotici, kako se to kaže u Đokovićevom žargonu, kada napraviš brejk, moraš ga potvrditi. Utakmica je važna za oba tima, naš rival se bori za opastanak, a kako narod kaže, davljenik će se uhvatiti za svaku slamku. Bitno je da mi sudbinu držimo u svojim rukama. Mi imamo obavezu da imamo dobar pristup i timski duh, a iz toga dolazi dobar rezultat. Ne sme biti opuštanja, jer to može doneti kaznu. Verujem u igrače, svesni su šta treba da rade, da kroz karakter potvrde ono što su dobro uradili u prethodnom periodu.

Prvotimac Živojin Danilović istiće da ne sme biti opuštanja - Ovakve utakmice su često najteže, jer to što vam dolazi ekipa koja je na drugom kraju tabele znači da vam dolazi ekipa koja se bori za opstanak i ekipa kojoj je svaki meč bitan. Mi imamo naše ambicije, gosti su u poziciji da igraju rasterećeno, a u takvim okolnostima i nije lako igrati. Na nama je da budemo odgovorni, da nametnemo naš ritam i da ne dozvolimo da uđemo u egal završnicu, jer tada može svašta da se desi. Moramo biti fokusirani od početka do kraja 

 

 

Tagovi: 
Custom Search