Покрет социјалиста формирао одборничку групу у Скупштини града Суботице

Kategorija: 

Саопштење за јавност

Покрет социјалиста формирао одборничку групу у Скупштини града Суботице

Градски одбор Покрета социјалиста Суботице са поносом најављује формирање нове одборничке групе у Скупштини града Суботице.

Ова иницијатива представља важан корак у изградњи снажног политичког присуства и ефективног представљања интереса грађана на локалном нивоу. Нову одборничку групу Покрета социјалиста чине посвећени појединци који су се окупили око заједничке визије просперитетне Суботице и бољег живота свих грађана. Њихова посвећеност и стручност омогућавају им да ефикасно делују у Скупштини града Суботице и да се боре за постизање циљева који су кључни за развој нашег града.

Један од главних приоритета нове одборничке групе биће унапређење социјалне правде, економски развој и побољшање квалитета живота грађана. Залагаће се за креирање одрживих програма подршке социјално угроженим групама, подстицање локалне привреде и улагања која ће отворити нова радна места, као и развој инфраструктуре која ће омогућити боље услове за све наше суграђане. Нова одборничка група ће се активно залагати за транспарентност и одговорност у раду Скупштине града Суботице. Отвореност за дијалог, слушање и уважавање мишљења грађана, биће главни принципи на којима ће наша група деловати.

Нова посланичка група Покрета социјалиста наставиће, као поуздан коалициони партнер да подржава председника Србије Александра Вучића у његовим настојањима за даљи развој земље. Верујемо у његову визију напретка и реформи које су кључне за бољу будућност нашег друштва. Верујемо да је само заједничким радом и ангажовањем свих релевантних актера могуће остварити напредак и остварити позитивне промене у нашем граду.

Такође, желимо да истакнемо да је Покрет социјалиста у овом тренутку једина значајна левичарска политичка снага на политичкој сцени Србије и града Суботице.

Док се друге политичке партије фокусирају на различите идеолошке спектре, ми смо једини који се снажно залажемо за левичарску политику која је усмерена на социјалну правду, солидарност и заштиту интереса радничке класе.

Градски одбор Покрета социјалиста Суботице позива све грађане који деле нашу визију и вредности да нам се придруже у нашим напорима да изградимо снажну левичарску алтернативу и постигнемо позитивне промене за све људе у нашем граду.

Суботица, 01.06.2023.

*** U prilogu izjava Duška Stipanovića tokom sednice skupštine grada. https://youtu.be/mtvs3QiaTPU

Custom Search