Sportska oprema za subotičke fudbalske klubove

Čet, 19.10.2023 - 23:25 -- nikola.tumbas

Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Branislav Nedimović bio je gost u četvrtak u Subotici, a tom prilikom je posetio Fudbalski klub Preporod iz Novog Žednika, Omladinski fudbalski klub Mala Bosna 2015 iz Male Bosne, i Fudbalski klub Lokomotiva iz Subotice.

Tom prilikom je Nedimović uručio klubovima pakete sportske opreme, a ona će dobro doći kako prvotimcima, tako i mlađim kategorijama, a kako su istakli domaćini, ovo je višestruki značajan gest. Osim vrednosti opreme, prija i činjenica da se Fudbalski savez Srbije brine o onima koji promovišu fudbal, pa i o klubovima koji rade veliki posao na animiranju najmlađih u malim sredinama.

Uručenju sportske opreme Fudbalskom klubu Preporod iz Novog Žednika prisustvovao je i gradonačelnik Subotice Stevan Bakić. On je, na primeru Preporoda, kazao kako ovaj klub okuplja oko 80 dece, te da je za Suboticu svaki klub važan.

– Naš grad nije bez razloga proglašen za „Evropski grad sportova“ za 2024. godinu, pa mogu da najavim da će delegacija našeg grada sa ponosom 7. decembra uneti zastavu Srbije u Evropski parlament, kada se to zvanje bude dodeljivalo. Što se nas u lokalnoj samoupravi tiče, svakako ćemo da nastavimo da i u narednom periodu što više ulažemo u sportsku infrastrukturu, kao i da pružamo podršku sportistima – poručio je Bakić.

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search