Uspešni subotički džudisti na Međunarodnom turniru Vojvodina 2023

Pon, 20.11.2023 - 21:08 -- dejan.vukovic

U subotu 18. novembra u Novom Sadu je održan 7. Međunarodni džudo turnirna “Vojvodina 2023”, na kojem je učestvovalo 390 takmičara iz 43 kluba iz Mađarske, Crne Gore, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Republike Srpske, Slovenije i domaćina Srbije.

Na ovom prestižnom turniru nastupla su i dva subotička kluba, „Spartak“ i „Mija&Zorka“. Takmičari džudo kluba Spartak osvojili su dve zlatne i pet srebrnih medalja čime su ekipno bili šesti. Zlatne medalje osvojili su Luka Milić do 30 kg i Marko Lovaš preko 66 kg. Srebrne medalje zasijale su na grudima Aliz Toth do 28 kg (sekcija Bajmok), Nikola Rašović do 34 kg, Jovana Bogić do 40 kg, Anđela Radaković do 44 kg (sekcija Bajmok) i Dragan Rajačić do 50 kg. Ekipu predvodili treneri, Milan Bogić i Vladimir Tanasković.

Na istom takmičenju džudo klub „Mija&Zorka“ je nastupio sa takmičara koji su osvojili četiri medalje od kojih jednu zlatnu, jednu srebrnu i dve bronzane. Najsjajniju osvojio je Danilo Lončarević, srebrnu Sara Boljevića a bronzane Nemanja Ničić i Matej Nemet. Ekipu je predvodio trener Slavko Bašić.

Custom Search