Devet medalja karatista Spartak Enpija na Međunarodnom turniru

Uto, 27.02.2024 - 20:44 -- dejan.vukovic

U okviru priprema za predstojeću takmičarsku sezonu, Karate klub Spartak Enpi nastupio je na međunarodnom turniru „SERBIA OPEN 2024“ - Memorijal Oliver Tomić koji se održao u Kruševcu u nedelju 25. februara uz učešće 1.000 takmičara iz 12 država. Subotičani su pokazali odličnu formu i da sa velikim ambicijama dočekuju novu sezonu. Osvojili su 9 medalja od kojih 6 zlatnih.  

Zlatne medalje osvojili su Pavle Miković u katama pojedinačno (u kategoriji u kojoj je nastupilo 35 takmičara),  Tadija Todorović – borbe do 3 poena,  Bukilić Milovan – borbe do 3 poena,  Bukilić Milovan – borbe do 1. poena,  Ćojder Teodora – borbe do 1 poena i ekipa u borbama u sastavu: Bukilić Milovan, Todorović Tadija i Boroš Luka.

Srebrnu medalju osvojila je Ema Kopilović u borbama do 3. poena i Boroš Luka u borbama do 1. poena. Pored srebrne Ema Kopilović je osvojila i bronzanu medalju u borbama do 1 poena. 

Takmičari Karate kluba Spartak Enpi pripremaju se za 25. Super Enpi kup koji če se održati u subotičkoj Hali sportova u nedelju 24. marta 2024 godine.

 
Custom Search