Uskršnja čestitka gradonačelnika Subotice Stevana Bakića

Pet, 29.03.2024 - 17:27 -- nikola.tumbas

Uskršnja čestitka gradonačelnika Subotice Stevana Bakića

U ime Grada Subotice i lično ime svim sugrađanima koji Uskrs slave po gregorijanskom kalendaru upućujem srdačne čestitke. Želim da radost ovog velikog hrišćanskog praznika podelite sa svojim najmilijima i da uskršnje dane provedete u dobrom zdravlju, miru i ljubavi.

Neka nas praznik Hristovog uskrsnuća – kao simbol pobede života nad smrću i dobra nad zlom – podseti i podstakne na zajedništvo, međusobno poverenje, razumevanje i toleranciju koje nam je u ovim vremenima opterećenim brojnim izazovima i iskušenjima potrebnije nego ikada.

Srećan i blagosloven Uskrs!

Gradonačelnik Subotice
Stevan Bakić

***

Uskršnja čestitka gradonačelnika Subatice Stevana Bakića

U ime Varoši Subatice i lično ime svim sugrađanima koji Uskrs slave po gregorijanskom kalendaru upućivam srdačne čestitke. Želim da radost ovog velikog hrišćanskog praznika podilite sa svojim najmilijima i da uskršnje dane provedete u dobrom zdravlju, miru i ljubavi.

Nek nas praznik Hristovog uskrsnuća – ko simbol pobide života nad smrću i dobra nad zlom – podsiti i podstakne na zajedništvo, međusobno povirenje, razumivanje i toleranciju koje nam je u ovim vrimenima opterećenim brojnim izazovima i iskušenjima potribnije neg ikad.

Srićan i blagoslovljen Uskrs!

Gradonačelnik Subatice
Stevan Bakić

 

***

Stevan Bakić, Szabadka város polgármesterének húsvéti köszöntője

Szabadka Város Önkormányzata és a saját nevemben kellemes húsvéti ünnepeket kívánok e legnagyobb keresztény ünnepet a Gergely-naptár szerint ünneplő minden polgártársamnak. Töltsék az ünnepeket jó egészségben, szeretetben és békében, szeretteik körében.

Krisztus feltámadásának ünnepe, mint az új kezdet és az élet halál feletti győzelmének szimbóluma emlékeztesse Önöket e nehéz, kihívásokkal és megpróbáltatásokkal teli időkben az egység, a kölcsönös bizalom és tisztelet, a megértés és tolerancia értékeire.

Boldog, áldott húsvétot!

 

Stevan Bakić

Szabadka polgármestere

 

***

Uskršnja čestitka gradonačelnika Subotice Stevana Bakića

U ime Grada Subotice i svoje osobno ime svim sugrađanima koji Uskrs slave po gregorijanskom kalendaru upućujem srdačne čestitke. Želim da radost ovog velikog krišćanskog blagdana podijelite sa svojim najdražima i da uskršnje dane provedete u dobrom zdravlju, miru i ljubavi.

Neka nas praznik Kristova uskrsnuća – kao simbol pobjede života nad smrću i dobra nad zlom – podsjeti i potakne na zajedništvo, uzajamno povjerenje, razumijevanje i toleranciju koji su nam u ovim vremenima opterećenim brojnim izazovima i kušnjama potrebnije nego ikada.

Sretan i blagoslovljen Uskrs!

Gradonačelnik Subotice
Stevan Bakić

 

 

Ličnosti: 
Custom Search