Igor Šikora pobednik Internacionalnog Kupa Srbije

Sre, 17.04.2024 - 00:00 -- dejan.vukovic

U Novom Sadu je u subotu 13. aprila održan internacionalni kup Srbija open u bodybuildingu i fitnessu, pod okriljem IFBB federacije.

Ovo takmičenje je ujedno i najmasovnije u kalendarskoj godini jer je ujedno i kvalifikaciono za prvenstvo Balkana i Evrope. Igor Šikora, član bodybuilding kluba Spartak iz Subotica, i ujedno predsednik kluba postigao je izuzetan rezultat u kategoriji klasik fizik osvojivši prvo mesto sa čime kvalifikovao za Evropsko prvenstvo po četrvti put u karijeri.

Igor je 2021. godine bio vicešampion Evrope, a sada ga očekuje novo učešće n aovom prestižnom Prvenstvu koje će se održati od 1. do 5. maja u Barseloni (Španija) gde će pokušati da osvoji još jednu medalju za Srbiju i svoj klub Spartak.

Pored Igora na Internacionalnom Kupu Srbija Open učestvovali su kao članovi Spartaka, Jovana Matović koja je osvojila zlatnu medalju u kategoriji bodyfitness i Miloš Radulović osvajač srebrne u kategoriji muški fizik. Jovana i Miloš su izborili učešće na prvenstvu Balkana koje sće se održati u Temišvaru u Rumuniji od 26. do 28. aprila ove godine.

Tagovi: 
Ličnosti: 
Custom Search