Bačka i Mladost podelili bodove

Ned, 28.04.2024 - 18:49 -- dejan.vukovic

Bačka 1901 – Mladost B.P 0:0 

Stadion „Kraj somborske kapije“ gledalaca: oko 100. Sudija: Milan Radulović (Crvenka)

Bačka 1901: Sabo, Bursać, Kiš, Gnjatović, Vrana, Kujundžić (71. Šijačić), Arežina, Mezei (66. Milijašević), Malenčić (66. Nenadović), Glišović, Bašić Palković (56. Matijašević).

Mladost BP: Lenja, Kovačević Miloš (ml) (63. Bajić), Štefek, Šproh, Kovačević Miloš (st), Gluvić, Ilić (26. Stojisavljević), Renić, Vještica, Fabri, Jakuš (40. Kanja).

Utakmica između Bačke i Mladosti nije imala rezultatski značaj ni za jednog rivala. Međutim, nisu izostala uzbuđenja i dobre prilike jedino su izostali golovi. Domaćini su na meč istrčali u novoj opremi koje je promovisana pre koji dan.     

Bačka je bila opasnija na početkui susreta. Šansu je imao Glišović i Malečnić, međutim mreža je ostala netaknuta. U finišu prvog dela pokušao je mladi Vrana, no lopta završava pored gola.  

U nastavku susreta viđen je bolji fudbal. Domaćini su preuzeli inicijativu, ređale su se prilike uz slabu realizaciju. Matijašević je bio blizu da donese vodstvo u 65. minutu a desetak minuta kasnije i Nenadović.Kako se meč bližio kraju crveno-beli su pojačavali pritisak. Igra se preselila pred gol Mladosti, međutim uz sve pokušaje i šanse doimaći nisu uspeli da loptu pošalju u mrežu.    

Narednog vikenda Subotičani gostuju u Bačkom Gradištu ekipi Vojvodine.

Tagovi: 
Custom Search