Mario Borenović

Posle beogradske promocije, bend Dado & Dol Magic Crew najavljuje promociju novog albuma „Naživo iz teatra“ u svom gradu, u Subotici za 15. februar u 19.30h u pozorištu Kostolanji Deže (Trg žrtava fašizma br. 5)

Ovog puta, u pitanju je koncertna promocija na kojoj će bend odsvirati svih 10 pesama sa albuma, uz ozbiljnu koncertnu produkciju.

Posle koncerta, u holu pozorišta, publika će biti u mogućnosti da kupi CD po promotivnoj ceni i da se druži sa bendom. Ulaz je besplatan.

Bend Dado & Dol Magic Crew dolazi sa krajnjeg severa naše države, iz Subotice, a nastao je krajem 2022. godine. Bend je sačinjen od iskusnih muzičara: Damir Dado Dolmagić (pevač i gitarista), Zoran Dukić (...

detaljnije
Pon, 12.02.2024 - 09:38

Udruženje za podršku osobama sa psihofizičkim smetnjama "Zajedno” iz Subotice organizovalo je humanitarni koncert sa ciljem da se prikupe sredstva za adaptaciju i opremanje kuće koje su dobili na korišćenje, a u kojoj će moći da realizuju programske aktivnosti namenjene pre svega mladim i odraslim osobama sa invaliditetom.

Na koncertu su učestvovali: Učenice baletske škole "Raičević", Kornelije Vizin i Aleksandra Ušumović, El Gusto del Flamenco (Antonija Pijuković Dulić i Robert Đivanović), Todorrica (Vladimir Todorović, Saša Vidicki, Darko Kovačević), grupa Blue (Zoran Dukić, Mario Borenović, David Sič) i tamburaški ansambl Biseri.

Program je vodila Alenka Vojnić

Pet, 24.11.2023 - 10:34

U Grunfu održan rođendanski koncert Rockin' Chair Blues Banda. Robert Jenovai Jenki i bluz banda pošteno su prašili i rokali na zadovoljstvo brojne publike, prijatelja i fanova benda.

Sub, 12.02.2022 - 18:52
Custom Search
Subscribe to Mario Borenović