Martin Paloš

Proslava 11 godina Rotari kluba Palić u "Maloj Gostioni" na Paliću.

Sub, 14.02.2015 - 22:08

Večeras je u HPKC Galleria održan Bal vina - VINCE-NAPI BORBÁL 2015.

U zvučnom zapisu o tome govore organizator Szilágyi Dorottya, Vaci Branko i Bunford Tivadar.

Sub, 24.01.2015 - 22:30

Na VI redovnoj sednici Skupštine Regionalne privredne komore Subotica, IX saziva, dodeljene su nagrade dobitnici Godišnje nagrade RPK Subotica za 2014. godinu, na osnovu odluke donete na XXVI sednici Upravnog odbora komore 15.12.2014.:

1.       „Selma“ d.o.o. Subotica

2.       Industrija mesa „Topola“ d.o.o. Bačka Topola

3.       Norma grupa Jugoistočna Evropa d.o.o. Subotica

4.       Livnica preciznih odlivaka d.o.o. Ada

5.       SZR Autoservis „Disić“ Subotica

 Sednici UO prisustvovala je Ministar-ka poljoprivrede poljoprivrede i zaštite životne sredine R.Srbije prof. dr Snežana Bogosavljević-Bošković i pri tome se obratila prisutnima (pročitati...

detaljnije
Uto, 23.12.2014 - 20:09

Semaforizacija, Elektronika, Mašinstvo, Automatika, predstavljaju početna slova, koja čine ime "SELMA", preduzeća za proizvodnju, održavanje i projektovanje signalizacione opreme.

Preduzeće "Selma" je proslavila 25 godina postojanja rada u Subotici. Formirana je 1989 godine i bilo je  jedno od prvih privatnih preduzeća u Vojvodini. Selma je danas jedno od najbolji srednjih preduzeća u Subotici a vlasnik je Martin Paloš.

Od 42 zaposlenih u ovoj firmi 30 čine inžinjeri elektornike.

Selma proizvodi i održava semafore, radarske sisteme, parking sisteme, potapajuće stubove i drugo.

Nema grada u Vojvodini gde nisu postavljeni uređaji  koji su proizvedeni u Selmi.

Zaposleni u "Selmi" zadovljstvom ističu da  veoma savesno održavaju stare semaforske sisteme u...

detaljnije
Pon, 06.10.2014 - 14:46

Novi semafor na Gradskom stadionu je testiran i pušten u rad. Delegacija Grada Subotice među kojima su bili Jene Maglai, gradonačlenik, Ilija Maravić, predsednik Skupštine, Vjekoslav Ostrogonac, član gradskog veća zadužen za sport, omladinu i turizam, Robert Tot, direktor JKP "Stadion" i Martin Paloš, direktor "Selme", koja je i izradila semafor, obišla je završne radove.

Gradonačelnik Jene Maglai se obratio prisutnima - Ono što smo obećali Fudbalskom klubu Spartak to smo i ispunili. Kraj marta, početak aprila semafor je postavljen i instaliran. Na prvoj sledećoj utakmici koja je već sutra na programu će proraditi. Na neki način dobili smo prvi elemenat onoga što jedan moderan stadion treba da ispunjava, jedan moderan semafor. Zahvalio bih se ovom prilikom Autonomnoj...

detaljnije
Pet, 04.04.2014 - 16:32

Juče, 11.02., u Hotelu "Gloria" je održano donatorsko veče Rotary kluba Subotica povodom prikupljana sredstava za akciju "Dečije zdravlje" u kojoj Rotary klub Subotica prikuplja sredstva za aparate za dečije odeljenje u bolnici. Važan događaj za klub bio je i poseta direktora Rotary International Gideona Pieper-a.  Večeri su prisustvovali i gosti iz drugih Rotary klubova u regionu Roraty klub Beograd, Beograd Čukarica, Sombor, Kikinda, Palić, Kula Kanjiža, Bačka Topola, Szeged Tisza, kao i Roratact klub Subotica

Sre, 12.02.2014 - 19:20

Pokrajinski Fond za evropske poslove predstavio je malim i srednjim preduzetnicima u Regionalnoj privrednoj komori mogućnosti učestvovanja u novim programima Evropske unije "Horajzon" i "Kozme". Do novca iz ovih programa dolazi se u saradnji sa partnerima iz Evropske unije, a sredstva su namenjena razvoju preduzetništva, inovacija, nauke, IT sektora, ekologije i drugih oblasti.

Sre, 12.02.2014 - 12:26

Šesta u potpunosti rebrendirana banka ekspoziture Sberbanke u Srbiji otvorena je danas u Subotici, u ulici Korzo 6. Član Izvršnog odbora Sberbanke Srbije Marijana Vasilesku i Grigori Černenko, direktor Sberbanke Srbije za poslovanje sa klijentima iz Rusije i ZND, zajednički su presekli svečanu vrpcu i zvanično označili početak rada subotičke Sberbank ekspoziture.

Sberbanka Srbije uspešno posluje u Srbiji i Vojvodini kao univerzalna banka koja pruža sve vrste usluga i proizvoda od decembra 2012. godine, rekla je, obraćajući se skupu, Marijana Vasilesku, i dodala da je jasno da srpsko tržište ima veliki potencijal za razvoj bankarskih aktivnosti, kako za fizička lica tako i za mikro, mala, srednja i velika preduzeća.

- Subotica je drugi...

detaljnije
Čet, 26.09.2013 - 13:38

Kiša i prohladno vreme nisu omeli one uporne koji tradicionalno dolaze na Palić povodom berbanskih dana. Pored redovne postavke veselih roštiljdžija, rotarijanaca, kojima nije smetala sitna liša, i vinara koji su bili zaštićeni terasom, novina je bila postavka tri vodeća ribnjaka u Srbiji, Ribnjak Ečka,  Kapetanski rit i DTD Ribarstvo iz Bačkog jarka, koji su svaki na svoj način prezentovali svoj proizvod, zdravu ribu kao kvalitetan obrok u raznim oblicima. Proizvod iz Ečke Carska pašteta od tostolobika posebno je privukla pažnju mnogim posetiocima...

detaljnije
Sub, 14.09.2013 - 19:20

Na svečanom prijemu, na Velikoj Terasi, lentu novog predsednika(ce) Rotary kluba Palić, za period od sledećih godinu dana, ponela je Ibolja Denegri.

Pet, 28.06.2013 - 20:45
Custom Search
Subscribe to Martin Paloš