KLIMA, KULTURA, PROMENE

Pon, 05.11.2012 - 15:45 -- urednik

U okviru nacionalne kampanje "Adaptiraj se!" o važnosti adaptacije na klimatske promene i posledicama klimatskih promena na život na Planeti, u četvrtak i petak 08. i 09.11. će u Aleksandar Lifka Art bioskopu biti prikazan izbor dokumentarnih filmova međunarodnih autora, na temu zaštite životne sredine. Program filmova "Klima.Kultura.Promene" Goethe-Instituta iz Beograda se prikazuje zahvaljujući saradnji organizacija okupljenih u Klimatski forum sa istoimenim institutom. Centar za ekologiju i održivi razvoj (CEKOR), kao članica Klimatskog foruma je organizator ovog događaja u Subotici.
Posle organizovanih kampanja sličnog karaktera u Beogradu, Vršcu, i Zaječaru i građani Subotice će moći da se upoznaju sa zanimljivim filmskim ostvarenjima kvalitetne produkcije koji tretiraju jednu od najvažnijih tema današnjice - klimatske promene.
Klimatski forum je deo Regionalnog foruma za adaptaciju na klimatske promene koji okuplja više od 80 organizacija civilnog društva (OCD) iz Srbije, Crne Gore, Makedonije i Hrvatske u cilju objedinjavanja humanitarnih, socijalnih, ekonomskih i ekoloških perspektiva o adaptaciji na klimatske promene. Više informacija na www.seeclimateforum.org.

ULAZ SLOBODAN
Trg Žrtava fašizma 5.
Zadržavamo pravo izmene programa.
Kontakt: Tel/ fax: 024/527-110 Rezervacije: 024/531-991 www.alifka.org

Mesto održavanja: 
Vrsta događaja: 
prog_id: 
8 510
Vreme održavanja - početak: 
Čet, 08.11.2012 - 10:30
Kategorija: 
Custom Search