FK Spartak nagradio studente za izradu najboljih aplikacija

Sre, 12.07.2017 - 21:35 -- dejan.vukovic

Na Visokoj tehničkoj školi podeljene su nagrada za najuspešnije u okviru takmičenja Footcode 17 koji je obuhvatio izradu aplikacije za pomoć FK Spartak u okviru njihove tehničke saradnje.  

Fudbalski klub Spartak je u martu započeo saradnju sa Visokom tehničkom školom u Subotici i nakon toga su pokrenuli prvi zajednički projekat  Footcode'17, kroz koji je zamišljeno da zajedničkim angažovanjem uz pomoć stručnosti studenata dođu do poboljšanja u radu kluba kao i njihovom povezivanju sa navijačima i simpatizerima.

U finale su se izborila 3 tima: QuadCore, PVM i CyberWarriors koji su pred komisijom sastavljenom od članova VTŠ i FK Spartak prezentovali svoj rad i projekat. Svaki tim je imao 15 minuta na raspolaganju da iznese najzanimljivije pojedinosti vezane za aplikaciju koju je napravio. Komisija se na kraju odlučila da je najbolju aplikaciju izradio tim QuadCore koji je svoj rad namenio praćenju i vođenju statistike igrače, taktike i svega osdtalog što bi pomoglo najpre stručnom štabu ekipe. Drugo mesto pripalo je ekipi CyberWarriors a treće ekipi PVM. 

Nagrade studentima za sva tri tima za uložen trud uručio je direktor kluba Dragan Đorđević

 

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search