Boni Laslo

Povodom dvadeset godina aktivnog rada Reda vitezova vina ARENA ZABATKIENSIS Borlovagrend 10. maja 2023 godine održao Sabor vitezova vina Srbije u studenskom odmaralištu na Paliću.

Nakon otvaranja Sabora održana je promocija knjige Dragutina Miljkovića pod nazivom SVET VITEZOVA VINA Reda "Arena Zabatkiensis"

Na kraju su uručene povelja o vinskom bratstvu i priznanja za prijateljstvo,zasluge i vrline.

Čet, 11.05.2023 - 13:57

Na imanju Boni Lasla sakupili su se vinski vitezovi i njihovi prijatelji sa obeleže Dan svetog Vinka.

Sub, 21.01.2023 - 14:49

Povodom Dana vina u Segedinu, tradicionalne i nadaleko čuvene manifestacije, grupa vinskih vitezova iz Srbije i Mađarske svratila je i do Subotice. Njihov domaćin bio je vinski vitez i vinar Laslo Boni. Gosti su bili u prilici da u novoj Degustacionoj sali vinarije i destilerije DiBonis degustiraju neke od nagrađenih rakija, a u nadaleko čuvenom ambijentu Male Gostione uz odgovarajući izbor hrane i muzike degustiraju vina ove vinarije.

Sub, 21.05.2022 - 08:45

Hemijsko-tehnološka škola je obeležila dan škole svečanom priredbom kojoj su prisustvovali, ispred Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, dr Aleksandar Pajić, potpredsednik Pokrajinske vlade i pokrajinski sekretar za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice Mihalj Njilaš, gradonačelnik Bogdan Laban sa pratnjom iz gradske samouprave, i ostali gosti.

Direktor škole Nikola Matković je pozdravio prisutne i zahvalio se na sredstvima koje je ministarstvo republike izdvojilo u iznosu oko milion eura.

Sutra video prilozi...

Uto, 02.04.2019 - 22:25

Povodom Dana zaljubljenih Italijanski kulturni centar Piazza italia, organizovao je klavirski recital Koste Jevtića.

Pre nastupa, gostima se obratio prvi sekretar ambasade Italije Matijas Klajvec, na srpskom jeziku, koji se zahvalio konzulu Karminu Taralu i kulturnom centru Piazza Italia, na organizaciji ove večeri.

Čet, 14.02.2019 - 23:40

Svoj sedamnaesti rođendan, ulazak u punoletstvo, red vitezova vina „Arena zabatkiensis“ su obeležili obrednim izlaskom u vinograd Boni Lasla, na Radanovacu, u ponedeljak, 22. januara ove godine.

O zaštitniku vinara sv. Vinku pogledati recimo ovde - http://narodni.net/22-sjecnja-blagan-svetog-vinka-ili-vincekovo/

Svi važni detalji ceremonije i detalj o presi za vino staroj skoro 120 godina pogledajte u prilozima...

 

Pon, 22.01.2018 - 17:07

U vinskom podrumu restorana Plava riba danas je održana ceremonija osvećenja mladog vina koju je vodio Palatinuš Ištvan, župnik crkve svetog Jurja. Prisutni su bili vinari i gosti vlasnika vinarije DiBonis, Boni Lasla koji je pre ručka ukratko predstavio nove vrste vina koje su od sada na raspolaganju za goste restorana, između ostalog i netipično za ovo područje, vino malvazija.

Sre, 27.12.2017 - 18:13

Juče je otvoren riblji restoran Plava riba, na mestu gde se nalazio restoran Širaz (pored prodavnice Gorenje - na palićkom, odnosno segedniskom putu), koji takođe nudi specijalite kuhinje iz našeg okruženja.

Za otvaranje je bila pripremljena specijalna ponuda ribljeg paprikaša kao i pečene ribe u povećim primercima kečige, smuđa, mrene i po prvi puta u ponudi šarana pečen pod glinom.

U prilozima uživo pogledajte obilazak restorana sa Timeom, menadžerom restorana i zvanično otvaranje sa govorima i molitvom predstavnika religijskih zajednica, rimokatoličke, pravoslavne, jevrejske i franjevačkog reda.

Uto, 03.10.2017 - 16:44

U toku je PHILIPS WEEK@LEDSRBIJA 14-19.12.2015...

LEDSrbija kao jedan od lidera u prodaji LED rasvete, u saradnji sa PHILIPS-om organizovala je za svoje poslovne partnere prvu zvaničnu prezentaciju u Srbiji pametne bežične rasvete poznatije kao PHILIPS HUE.

Tokom čitave nedelje svi posetioci salona ekskluzivne rasvete u Subotici (LEDSRBIJA) moći će lično da isprobaju PHILIPS HUE a takođe ih očekuju i specijalni praznični popusti na Philips rasvetu.

Za one najmlađe spremili smo i pravo novogodišnje iznenađenje, hit PHILIPS DISNEY svetiljke  iz planetarno popularnih crtanih serija FROZEN, STAR WARS, SPIDERMAN i dr.

LED SRBIJA (NORTEC doo) spada među prva pravna lica koja su započela trgovinu LED rasvete u...

detaljnije
Sre, 16.12.2015 - 10:30

Na Velikoj terasi svečeano otovreni Berbanski dani 2014.

Prethodno veče u restoranu Mala gostiona održan je izbor za "Kraljicu berbe" na kome je Dijana Lilion, učenica medicinske škole izabrana od strane petočlanog žirija. ( fotografije u prilogu sa izbora je uradio Jovan Mirčeski )

Sub, 20.09.2014 - 18:50
Custom Search
Subscribe to Boni Laslo