ITSubotica 2030

Organizacija IT Subotica 2030 pokrenula je novu veb platformu koja omogućava građanima da u realnom vremenu prate stanje kvaliteta vazduha širom Subotice. Ova platforma donosi određene novine u monitoringu kvaliteta vazduha, omogućujući korisnicima da dobiju detaljne informacije o koncentraciji PM čestica u vazduhu (PM 1, PM 2.5 i PM 10), sa posebnim naglaskom na PM 2.5, koje su ključne za zdravlje ljudi.

Krajem prošle godine, organizacija IT Subotica 2030 postavila je 20 uređaja za praćenje kvaliteta vazduha na teritoriji grada Subotice, a sada predstavljaju i digitalni alat koji omogućava građanima da u realnom vremenu prate stanje vazduha. Veb adresa ovog digitalnog alata je vazduh.itsubotica2030.rs, dizajnirana tako da...

detaljnije
Uto, 02.04.2024 - 22:28

U prilogu prof. dr Zlatko Čović, pomoćnik direktora VTŠ, komentariše današnji IT OPEN, događaj kada je mnoštvo srednjoškolaca zainteresovanih za smerove koji stvaraju IT stručnjake došlo da vidi kako to izgleda studirati a kasnije moguće i raditi u našem gradu.

Forografije: Davor Dulić

Pet, 01.04.2022 - 22:41

U subotu 27. novembra UG Zelena oaza Subotica i organizacija ITSubotica2030 organizuju drugu akciju podizanja drvoreda na Beogradskom putu. Organizujemo je uz učešće velikog broja kompanija koji su dale svoj doprinos u nabavci sadnog materijala i koji će sa svojim zaposlenima prisustvovati samoj akciji ozelenjavanja i podizanja drvoreda u subotu.

Pozivamo sve gradjane koji su voljni i žele da uzmu učešća u akciji da nam se pridruže u subotu. Okupljanje učesnika će biti od 9:30 do 10h na parkingu kod mega marketa Rodić na Beogradskom putu.

Napomena: Svi koji budu dolazili na akciju treba sa sobom da ponesu alat za rad (ašov, lopata, motika) obavezno doneti.

Očekujemo sve gradjane i učesnike akcije da dodju vedrog duha, dobrog raspoloženja i da zajedno našu Suboticu...

detaljnije
Pet, 26.11.2021 - 08:17

U subotu 20. novembra UG Zelena oaza Subotica i organizacija ITSubotica2030 organizuju akciju podizanja drvoreda na Segedinskom putu. Organizujemo je uz učešće velikog broja kompanija koji su dale svoj doprinos u nabavci sadnog materijala i koji će sa svojim zaposlenima prisustvovati samoj akciji ozelenjavanja i podizanja drvoreda u subotu.

Na linku ispod možete da vidite koje su sve firme uzele učešća u akciji.
https://www.itsubotica2030.rs/posumljavanje-segedinskog-i-beogradskog-puta

Pozivamo sve gradjane koji su voljni i žele da uzmu učešća u akciji da nam se pridruže u subotu. Okupljanje učesnika će biti od 9:30 do 10h na parkingu kod mega marketa Rodić, koji se nalazi na...

detaljnije
Pet, 19.11.2021 - 09:59
Custom Search
Subscribe to ITSubotica 2030