Kolevka

Muški odbojkaški klub Spartak je tradicionalno na poslednjoj utakmici u kalendarskoj godini organizovao sakupljanje priloga za štićenike "Kolevke"

Gosti su pre početka utakmice Spartaka i Crvene Zvezde dali svoje priloge, ko je i koliko mogao. Uz doprinos Kluba prikupljena je značajna donacija koja je u četvrtak, 28. decembra uručena štićenicima „Kolevke“. Delegacija kluba predvođena predsednikom Duškom Guslovom i kapitenom Nemanjom Jungićem posetili su Kolevku gde ih primio Stojan Soković, direktor Doma za decu ometenu u razvoju „Kolevka“. Uz radost zbog posete dragih gostiju, naravno i zbog paketića, decu su oduševili sportisti. 

Pet, 29.12.2023 - 22:29

Povodom Svetskog dana deteta, vodeći proizvođač mleka i mlečnih proizvoda, kompanija Imlek, tradicionalno je obradovala veliki broj mališana iz ustanova za decu bez roditeljskog staranja.

Imlek je Moja Kravica čokoladno mleko donirao deci iz Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj, SOS Dečijeg sela u Sremskoj Kamenici, Svratišta za decu i mlade u Novom Sadu, Doma za decu bez roditeljskog staranja „Spomenak“ Pančevo i Doma za decu ometenu u razvoju „Kolevka“ Subotica.

Društveno odgovorno poslovanje ključna je misija kompanije Imlek, čemu svedoče tradicionalni projekti koje Imlek sprovodi na lokalnom i nacionalnom nivou godinama koristeći svaku priliku da ukaže pomoć i podršku i izmami osmehe najmlađim...

detaljnije
Sre, 22.11.2023 - 09:00

Gradonačelnik Stevan Bakić i predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović obišli su danas radove na rekonstrukciji Kanjiškog puta, dela koji se nalazi na teritoriji ovog grada, i Dom za decu ometenu u razvoju „Kolevka“. Gradonačelnik Bakić je, obraćajući se medijima nakon obilaska Doma „Kolevka“, izjavio da je Grad Subotica putem konkursa kod Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine obezbedio 400 miliona dinara za izgradnju i rekonstrukciju 20 ulica na teritoriji Subotice, kao i za izgradnju biciklističke staze prema Privrednoj zoni „Mali Bajmok“, u dužini od 1.700 metara.

Od tih 400 miliona dinara, 250 miliona je predviđeno za tekuću, a 150 miliona dinara za narednu godinu. Ovim projektom obuhvaćena je i...

detaljnije
Pon, 14.08.2023 - 23:12

Povodom Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom u Vestibilu Gradske kuće održana izožba slika korisnika Doma Kolevka kao i prateći program. U prilogu nekoliko ilustracija sa iste.

Ispred grada manifestaciju je otvorio Srđan Samardžić.

 

Uto, 06.12.2022 - 23:51

Subotica, 27. septembar 2022 – Povodom Svetskog dana školskog mleka, Mlekara Subotica koja posluje u okviru regionalnog lidera mlečne industrije – Imleka, tradicionalno je uručila donaciju mlečnih paketa i školske opreme deci iz Doma za decu ometenu u razvoju “Kolevka” iz Subotice.

Mlekara Subotica jedna je od najstarijih mlekara u Srbiji sa dugom tradicijom koja datira od 1955. godine, a danas je jedan od najpoznatijih brendova ne samo u Vojvodini već u celoj zemlji. Od svog osnivanja pa do današnjih dana, njen prioritet je društveno odgovorno poslovanje sa akcentom na brigu o deci i njihovom odrastanju, te su donacije donacije poput današnje uveliko deo tradicije njenog poslovanja.

Mlekara Subotica...

detaljnije
Sre, 28.09.2022 - 16:43

Градоначелник Стеван Бакић и директор Дома за децу ометену у развоју „Колевка“, Стојан Соковић, обишли су данас Дневни боравак „Звездице“ Дома „Колевка“ где је средствима Града Суботице опремљена сензорна соба и изграђен летњиковац. Уз истицање да је ово један од оних дана када може да каже да је поносан на своје сараднике и чињеницу да је заједно са њима урадио нешто квалитетно за кориснике дневног боравка и запослене, градоначелник Бакић је навео да је локална самоуправа за реализацију ова два пројекта укупно издвојила 2,4  милиона динара – 1,7 милиона динара за опремање сензорне собе и 700.000 динара за изградњу летњиковца. 

Изградњом нових објеката, реконструкцијом старих и њиховим опремањем по...

detaljnije
Uto, 20.09.2022 - 23:15

U kratkoj nenajavljenoj poseti do zadnjeg minuta, Dom za nezbrinutu decu Kolevka posetio je premijer APV Vojvodina Igor Mirović, pošto je prethodno obišao Ljutovo i kasnije u gradu uručio gradonačelniku Stevanu Bakiću, aneks ugovora za Narodno pozorište.

Stojan Suković, v.d. direktora doma, dočekao je premijera i u kratkom razgovoru mu dao odgovore na pitanja vezano za potrebe Kolevke.

Premijer je insistirao da sve što je potrebno stavi na papir i pošalje...

detaljnije
Uto, 13.09.2022 - 23:09

Povodom Svetskog dana mleka, kompanija Imlek obradovala je štićenike Doma za decu ometenu u razvoju „Kolevka“ Subotica i SOS Dečijeg sela u Sremskoj Kamenici donacijom mlečnih paketića koji sadrže čokoladna mleka, milkšejkove i mleko za decu obogaćeno D3 vitaminom.

Kao društveno odgovorna kompanija, Imlek poseban akcenat stavlja na aktivnosti koje se odnose na pomoć najmlađima, njihovom srećnom odrastanju i pravilnom razvoju. I ove godine, Imlek je povodom Svetskog dana mleka obradovao mališane donacijom različitih moja Moja Kravica mlečnih proizvoda. Inače, taj datum obeležava se u celom svetu u cilju podizanja svesti roditelja i dece o značaju konzumacije mleka i mlečnih proizvoda za...

detaljnije
Uto, 31.05.2022 - 15:13

Tradicionalna uskršnja donacija Imleka za decu iz SOS dečijeg sela u Sremskoj Kamenici i doma za decu ometenu u razvoju „Kolevka“ iz Subotice

Kompanija Imlek obradovala je uskršnjim poklonima mališane iz SOS Dečijeg sela u Sremskoj Kamenici i doma za decu ometenu u razvoju „Kolevka“ iz Subotice i time ponovo potvrdila svoju snažnu podršku u stvaranju boljih uslova života za najmlađe. Omiljenu uskršnju tradiciju, kucanje jajima specijalno oslikanim Moja Kravica motivima, upotpunili su i paketići mlečnih proizvoda, Moja Kravica čokoladnog mleka i Moja Kravica milkšejka koji su posebno obradovali svu decu.

Dobro je poznato da Moja Kravica proizvodi sadrže sve neophodne hranljive sastojke za pravilan rast dece,...

detaljnije
Sre, 20.04.2022 - 14:38

Министарка за рад, запошљавање, борачка и социјална питања проф. др Дарија Кисић и градоначелник Суботице Стеван Бакић обишли су данас Дом за децу ометену у развоју „Колевка“, где су изградњом нових објеката, реконструкцијом старих и њиховим опремањем побољшани услови за боравак корисника и рад запослених, као и услуге социјалне заштите које се пружају у овој установи.

Министарка Кисић је, том приликом, изјавила „да смо данас сведоци да је у Дому ’Колевка’  урађено све што је обећено и планирано“ и што је, како је рекла, заједничким снагама и значајним средствима и постигнуто.

Канцеларији за јавна улагања, која је препознала потребу и значај улагања у нове...

detaljnije
Sre, 16.03.2022 - 16:14
Custom Search
Subscribe to Kolevka