PSK Veteran

Streličarski turnir u metnom streličarstvu održan je u nedelju 14. aprila u Beogradu u okviru kalendara turnira Streličarskog Saveza Srbije.

Na ovom turniru učestvovalo je 5 takmičara iz subotičkog parastreličarskog kluba Veteran koji su osvojili dve bronzane medalje, Dejan Varju kompaun lukom u kategoriji seniora i Robert Konkolj olimpiskim lukom u kategoriji Veterana

Pon, 15.04.2024 - 22:21

Parastreličarski klub Veteran je u nedelju 07. aprila bio domaćin Otvorenog 3D Kupa Vojvodine u streličarstvu. Turnir je održan u Bačkoj Topoli kod jezera na lokaciji Umetnička kolonija.

Subotički klub je nastupilo 13 takmičara koji su osvojili 5 zlatnih i jednu srebrnu medalju. Zlatne medalje osvojili su, Atila Feješ Klapka tradicionalnim lukom u kategoriji seniora, Rudolf Babi tradicionalnim lukom u kategoriji veterana, Milan Dragosavac lovačkim lukom u kategoriji seniora, Arank Bata golem lukom u kategoriji veteranki i Valentin Keresteš golem lukom u kategoriji pionira. Srebrnu medalju osvojio je Dejan Varju kompaun lukom u kategoriji seniora

Pon, 08.04.2024 - 20:57
Državno prvenstvo u parastreličarstvu održano je u nedelju 31. marta u Smederevu ma kojem su učestvovali i takmičarti PSK Veteran iz Subotice. 
 
Subotički klub su predstavljala dva takmičara sa invaliditetom koji su bili veoma uspešni. Obojica su osvojili zlatne medalje i poneli titulu prvaka države. Aleksandar Žepinić je bio najbolji u kategoriji seniora olimpiskim lukom a Veselin Uzelac u kategoriji seniora kompaund lukom. 
Pon, 01.04.2024 - 18:06

Državno prvenstvo u streličarstvu za mlađe kategorije i veterane održano je u Temerinu u subotu 9. marta koje je ujedno bilo i poslednje dvoransko takmičenje u sezoni.

Na ovom takmičenju mladi streličari i veterani PSK Veteran iz Subotice pokazali su se u najboljem svetlu. Tot Hunor je u Kupu Srbije osvojio 1. mesto među mlađim pionirima a na državnom prvenstvu je bio drugi. Tot Kiš Bence je na Državnom prvenstvu bio treći. Gazdag Laslo je dvostruki prvak među veteranima, i na Kupu Srbije i na Državnom prvenstvu. Uspešan je bio i Robert Konkolj koji je u konkurenciji veterana u disciplini olimpik lukom osvojio 2. mesto na Kupu Srbije.

Ned, 10.03.2024 - 22:32

Finale dvoranskog kupa Srbije u streličarstvu održano je u Rumi u nedelju 3. marta u okviru kalendara Streličarskog Saveza Srbije.

Na ovom takmičenju učestvovalo je osam takmičara iz subotičkog parastreličarskog kluba Veteran koji su postigli zapažene rezultate osvajanjem dve medalje.  Zlatnu medalju osvojio je Gazdag Lazlo u kategoriji veterana golim lukom, bronzanu Konkolj Robert u kategoriji veterana olimpiski luk.

Pon, 04.03.2024 - 21:27

U nedelju 28. januara u Rumi je održan streličarski turnir u okviru kalendara Streličarskog Saveza Srbije na kojem je učesvovalo 8 takmičara iz PSK Veteran iz Subotice.

Uspešni Subotički streličari osvojili su dve zlatne i jednu bronzanu medalju. Zlatne medalje osvojili su Dejan Varju u kategoriji seniora kompaund lukom  i Gazdag Lazlo u kategoriji veterana golem lukom.  Bronzana medalja pripala je Konkolj Robertu u kategoriji veterana olimpiski luk. 

Na Turniru su dodeljene i nagrade najboljim sportistima i klubovima za predhodnu godinu. PSK Veteran je dobio nagradu kao trećeplasirani u ukupnom poretku klubova u prošloj godini.

Uto, 30.01.2024 - 22:53

Državno prvenstvo u 3D streličarstvu održano je na Goču u nedelju 8. oktobra na kojem su veoma uspešni bili takmičari PSK Veteran iz Subotice. 

Subotički klub je nastupio sa 9 takmičari koji su osvojili sedam medalja od kojih čak pet zlatnih. Zlatne medalje osvojio je Dejan Varju u kategoriji seniora kompaund lukom, Geza Gazdag u kategoriji juniora golim lukom, Petar Keresteš u kategoriji veterana golim lukom, Valentina Keresteš u kategoriji pionira golim lukom i Atila Feješ Klapka u kategoriji seniora longbov lukom. Srebrne medalje osvojili su Anđelka Keresteš u kategoriji seniorki golim lukom dok je bronzana pripala Saši Mitovu u kategoriji seniora Longbov lukom. 

Pon, 09.10.2023 - 13:20

PSK Veteran je bio domaćin državnog prvenstva u parastreličarstvu, koje je održano na gradskom strelištu u Subotici.

Domaćini su na ovom takmičenju osvojili tri zlatne i jednu srebrnu medalju. Zlatne medalje osvojil su Aleksandar Žepinić u kategoriji seniora olimpiskim lukom na 70m, Veselin Uzelac u kategoriji seniora kompaund lukom na 50 metar i Siniša Matković u kategoriji seniora olimpiskim lukom na 30 metara. Srebrnu medalju osvojio je Saša Babić u kategoriji seniora olimpiskim lukom na 70m. 

Sre, 13.09.2023 - 15:47

Proteklog vikenda subotički streličari i parastreličari PSK Veteran učestvovali su na dva turnira od kojih su jedan i sami organizovali.  

Na Gradskom strelištu u Subotici u subotu 1. jula organizovali su turnir u parastreličarstvu na kojem je učestvovalo pet klubova. Subotičani su usvojili četiri medalja na ovom takmičenju od kojih tri zlatne,  Veselin Uzelac u kategoriji seniora kompaund lukom, Aleksandar Žepinić u kategoriji seniora olimpijskim lukom na 70m i Siniša Matković u kategoriji seniora olimpijskim lukom na 30m. Srebrnu medalju osvojio je Saša Babić u kategoriji seniora olimpijskim lukom na 70m.

Na 3D turniru koji je održan u Vognju u okviru kalendara takmičenja Streličarskog saveza Srbije, nastupilo je...

detaljnije
Pon, 03.07.2023 - 13:23

Otvoreni 3D Kup Vojvodine u streličarstvu održan je na Gradskom strelištu u Subotici u nedelju 23. aprila u organizaciji Parastreličarskog kluba Veteran iz Subotice.

Na takmičenju je učestvovalo 17 klubova sa ukupno 80 takmičara u svim starosnim kategorijama. Među najbrojnijima je bio domaćin PSK Veteran koji je nastupio sa 14 takmičara koji su ukupno osvojili 11 medalja od kojih 7 zlatnih, 2 srebrne i dve bronzane.

Zlatne medalje iz PSK Veteran osvojili su: Varju Dejan (kompaund seniori), Feješ Klapka Atila (dugi luk seniori), Gazdag Geza (goli juniori), Tot kiš Bence (goli liuk kadeti), Šiplika Reka (goli luk Kadetkinje), Keresteš Valentin (goli luk pioniri) i Tot Hunor (goli luk mlađi pioniri). 

srebrne su osvojili: Pataki Zoltan (kompaund seniori) i Keresteš...

detaljnije
Uto, 25.04.2023 - 21:11
Custom Search
Subscribe to PSK Veteran