SNS

U restoranu Studentskog doma ćlanovi Srpske napredne stranke su obeležili svoju slavu Svetu Petku.

U prilogu - link sa live prenosa na FB ( https://www.facebook.com/SuboticaLIVE/videos/1044743459882336= ) gde je ceremoniju vodio Dragan Stokin i obraćanje gradonačelnika Stevana Bakića, kao i bivšeg kuma Aleksandra Medakovića.

Novi kum je Stojan Soković.

Pet, 27.10.2023 - 16:48

Свим верницима и онима који данас славе дан Преподобне мати Параскеве – Свете Петке, честитам крсну славу, са жељом да је проведу са својим породицама и пријатељима у добром здрављу, миру, срећи и радости.
Нека нас Света Петка – светитељка посебно поштована као заштитница жена свих вера и нација, мајки и породиља, сиромашних и болесних – подстакне да будемо хумани и милосрдни.
Овај велики празник је и подсетник да су и саосећање, међусобно уважавање, разумевање, љубав и солидарност, којима нас учи наша вера, веома важни како бисмо у овим тешким временима превазишли све изазове са којима се суочавамо.
Нека је срећна слава, на здравље и спасење!
...

detaljnije
Pet, 27.10.2023 - 13:52

Na trećoj po redu sednici Izborne skupštine Gradskog odbora Srpske napredne stranke Subotica, 18. maja, jednoglasnom odlukom prisutnih 143 delegata, za predsednika Gradskog odbora  izabran je Stevan Bakić. 

Izbornoj skupštini, koja je počela minutom ćutanja za tragično nastradale u beogradskoj školi i Mladenovcu,  prisustvovali su koordinator za Severnobački okrug ispred Izvršnog odbora  Dragan Popović i pomoćnik koordinatora Bruno Kilić, dosadašnji poverenici GrO SNS Robert Balko Mačai i Bojan Šoralov, republički i pokrajinski poslanici, članovi Gradskog odbora  i brojni drugi  gosti.

Nakon podnošenja izveštaja Nikole Miloševića u...

detaljnije
Pet, 19.05.2023 - 23:13

Градски одбор Српске напредне странке Суботицa најоштрије осуђује претње убиством председнику државе Александру Вучићу, а надлежне органе позивамо да хитно реагују у складу са Законом!

Претње убиством председнику Србије на Сретење, Дан државности Србије, које су лажне патриоте и представници бившег режима изговорили на данашњем скупу испред Председништва Србије, захтевају хитну реакцију надлежних институција!

Безумно понашање представника опозиције слика је и прилика начина на који би они, да су у прилици, водили државу, а данашњим својим деловањем доказали су пред грађанима оно што ми већ знамо - да је њихово право лице заправо лице зла, а да је свако њихово деловање усмерено на хаос и деструкцију.

На данашњи дан, историјски значајан за Србију, лажне патриоте...

detaljnije
Čet, 16.02.2023 - 12:18

Градски одбор Српске напредне странке Суботица најоштрије осуђује понашање опозиционих посланика у Скупштини Србије и њихове насртаје на председника државе Александра Вучића!

Згранути смо нецивилизацијским понашањем опозиционих посланика у Скупштини Србије, и срамно је каква је слика из српске Скупштине данас отишла у свет. Како назвати овакво понашање ако не недвосмисленим покушајем да се изазове државни удар! Једино што је у данашњем вандализму у Скупштини добро јесте чињеница да су многе присталице опозиције који су чланове Српску напредну странку годинама називали примитивцима, сада показале целој Србији своје право лице - примитивизам на нивоу!

Данашње њихово понашање потире сваки вид патриотизма и пијетета према српским жртвама на Косову и Метохији, и даје сваком...

detaljnije
Pet, 03.02.2023 - 10:09

Одлучност, храброст и одговорност за решавање питања КиМ – има само Александар Вучић!

Градски одбор Српске напредне странке Суботица даје апсолутну подршку политици председника Републике Србије Александра Вучића, а његово повлачење са места председника било би погубно и са несагледивим последицама за нашу државу и решавање питања од највећег националног и државног значаја – питање Косова и Метохије.
Притисци на Србију све су јачи, а Александар Вучић једини је који може да се избори за решење у најбољем интересу српског народа и српске државе.
Дани који су пред нама су све тежи, али предаја никада није била опција, нити ће бити, све док је на челу Србије Александар Вучић!
Косово и Метохија данас се брани одлучношћу да се сачува наша колевка и наш идентитет,...

detaljnije
Pon, 23.01.2023 - 12:03

У великој сали Студентског одмаралишта на Палићу, Српска напредна странка обележила је крсну славу Свету Петку.

Čet, 27.10.2022 - 21:26

Potpredsednica Vlade Republike Srbije i ministarka za kulturu i informisanje Maja Gojković posetila je danas Suboticu, gde je zajedno sa gradonačelnikom Stevanom Bakićem, nakon radnog sastanka u Gradskoj kući, obišla zgradu subotičkog Narodnog pozorišta i tom prilikom istakla da je Ministarstvo spremno da pomogne završetak radova i da će, ako se svi fokusiramo na ovu investiciju, radovi na izgradnji ovog objekta biti okončani 2023. godine.

Ministarka Gojković je izjavila da izgradnja zgrade subotičkog Narodnog pozorišta, u koji je tokom proteklih 15 godina uloženo više od dve milijarde dinara, više nije stvar lokala i jednog grada, već da je to projekat od nacionalnog značaja.

...

detaljnije
Pon, 14.03.2022 - 17:09

No commenr

Pon, 07.03.2022 - 10:33

НЕРАСКИДИВЕ СУ ВЕЗЕ СА СРБИМА У РЕГИОНУ

Градски одбор Српске напредне странке Суботица с поносом истиче јачање веза Републике Србије  са Србима у региону остварено током претходних година  и напомиње да су те везе  нераскидиве. Велико је задовољство, видети интензивирање сарадње и бројне активности које преко Фонда за избегла, расељена лица и за сарадњу са Србима у региону, реализује и Влада АП Војводине.

Српска напредна странка  посвећена је изградњи мостова и успостављању сарадње са Србима у региону, поштујући њихове матичне државе. Очувањем културног идентитета и показивањем солидарности, заједништва, братства,  учвршћујемо везе дијаспоре и матице.

Поштујући успешно успостављене специјалне везе и економско повезивање на републичком нивоу, Градски одбор Српске...

detaljnije
Pet, 03.09.2021 - 15:59
Custom Search
Subscribe to SNS