Subotica.info on Facebook Subotica.info Google+ page Subotica.info Twitter Subotica.info YouTube channel Email Subotica.info Subotica.info RSS feed

Veterinar

03.12.2016. u prostorijama Zoološkog vrta Palić održana je radionica pod nazivom Hibridne spoljne fiksacije kod fraktura-loma kostiju pasa i mačaka i predavanje TTA porous-implatant koji se postavlja u koleni zglob kod pucanja prednjeg ukrštenog ligamenta radi stabilizacije.

Predavanje je održao Gian Luca Rovesti iz Italije, vlasnik klinike Cavirago kod Bolonje. Organizacija je bila u okviru redovne edukacije veterinara, a organizator je bio Veterinarska komora Srbije - okružni odbor severnobačkog okruga.

Pon, 05.12.2016 - 10:20

Članovi projektnog tima Zoo vrta Palić sa kolegama, učestvovali su 11.11.2010. na uvodnoj konferenciji za IPA projekat: Implementation of nature conservation rescue center and animal health monitoring system with cross-border cooperation, koja je održana u Vadasparku u Segedinu.

Na konferenciji su održana predavanja o projektu i njegovom značaju, kao i o dosadašnjoj saradnji partnera: Vadaspark Szeged, Zoo vrt Palić i Kiskunsagi Nemzeti Park. Predavači su bili: Robert Veprik, direktor Vadašparka, Kristijan Ovari, biolog Zoo vrta Palić, Laslo Tajti šef službe za monitoring ptica u Nacionalnom...

detaljnije
Pet, 12.11.2010 - 09:51
Subscribe to Veterinar