Razbijen prozor opštinskog odbora LDP

Sub, 23.02.2008 - 19:00 -- urednik
Kolekcija članaka: 

U vremenskom periodu između 22. februara i 25. februara razbijen je jedan prozor opštinskog odbora LDP-a Subotica. Tačno vreme kad se ovo dogodilo se ne zna, s obzirom da vikenom nema nikog u navedenim prostorijama. Milicija je izvršila uviđaj, a čeka se i saopštenje LDP-a.

Autor teksta: 

Više o ovoj temi...

Tokom noći predsednik SO Subotica Saša Vučinić obišao je mesta na kojem su tokom dana bili izgredi prilikom protestne šetnje grupe mladih Subotična.

Kasnije u prilogu video izveštaj o ovome....i izjava predsednika.

Post date: Uto, 19.02.2008 - 00:05

 

PROTESTI ZA DANAS ZAVRŠENI

     Povodom proglašenja nezavisnosti Kosova, juče je zabeleženo nekoliko incidenata u našem gradu. Povređenih nije bilo a zabeležene su samo materijalna šteta. Nakon demoliranja istih restorana u Beogradu i Novom Sadu, na meti nezadovoljnih ovakvom odlukom kosovskih institucija našao se subotički MekDonalds. Za sada nepoznati počinioci su u 22.55 sinoć razbili dva stakla na izlogu restorana smešetenog u prizemlju gradske kuće i udaljili se u...

detaljnije
Post date: Pon, 18.02.2008 - 18:00

Staklo na ulazu u McDonalds - je kolateralna šteta sinoćnjeg izražavanja negodovanja nekolicine mladih, u cenru grada negde oko 23.00, povodom proglašenja nezavisnosti Kosova. (Nezvanično saznajemo da  su nastradali još prozori pekare Evropa, Složne braće, poslastičarnica na Teslinom naselju i lokal u Žedniku).

U celini Subotica će očigledno kao sredina imati poveću kolateralnu štetu, naročito u međuljudskim odnosima mladih različitih nacija. ( videti nastavak OUTBREAK)

13.00 - Tokom dana pristiglo je još informacija i evo zvaničnog saopštenja SUP Subotica.

...

detaljnije
Post date: Pon, 18.02.2008 - 03:00
Custom Search