ŽFK Spartak sjajan u Kupu Srbije

Ned, 16.03.2008 - 14:00 -- urednik

Ženski fudbalski klub Spartak se pobedom nad prvoligašem, ekipom Kalemegdana, od 2:0 (2:0) plasirao u četvrtfinale Kupa Srbije, a samim plasmanom među najboljih osam ekipa u države ostvaren je veliki uspeh.

Domaća ekipa je uspela da igrom sa manje grešaka i koncetracijom u situacijama pred golom dođe do pobede. Sve je završeno već u prvom poluvremenu. Prvo je dobru akciju Spartaka u 14. minutu završila Viktorija Časar, a njemim golom Spartak vodi sa 1:0. Usledila je potom borba na sredini terena, a ekipe više nisu stvarale povoljne prilike. No, dok su se svi već pripremali da u pauzi između dva poluvremena osveže igrače i taktiku, sevnula je još jedna dobra akcija „golubica“, a najprisebnija je u finišu bila Danijela Kozić, a njenim golom u 43. minutu Spartak stiže do prednosti od 2:0. Kasnije se ispostavilo da je gol odlične Kozićeve bio i poslednji pogodak na utakmici.

Spartak: Jenei, Tumbas, L. Tot (Ledenski), Stojković, Varga, G. Tot (Boda), Časar, Kozić, Mlinarević (Vukajlović), M. Tot, Molcer. Trener: Jovan Đuran.

Kalemegdan: Ubović, Alimpijević (Manojlović), Jelača, Smiljković (Živković), Aleksić, Vlečevski, Tomić (Joković), Lazarević, Vasiljević, Cako, Nikolić. Trener: Bata Dobrijević.

Tagovi: 
Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search