Odložen press u SVM

Ned, 11.05.2008 - 23:10 -- dejan.malagurski
Kolekcija članaka: 
Ličnosti: 
Autor teksta: 
Fotograf: 

Više o ovoj temi...

 Mađarska koalicija ocenila je izborne rezultate kao zadovoljavajuće iako nije ostvarila zacrtanu ambiciju na lokalnim izborima u Subotici. Lider SVM Ištvan Pastor potvrdio je da će najviše poslanika u lokalnoj skupštini imati koalicija Za evropsku Suboticu - Boris Tadić, ali je saopštio i da razlika u glasovima nije tako velika kako su to ranije saopštile neke stranke.

 

Inače konferencija za novinare Mađarske koalicije prvobitno je bila zakazana za 23 sata, ali se predsednik SVM novinarima obratio tek oko 1 sat i 30 minuta, pošto su kako je rekao "rezultati sporo pristizali".

 

Ištvan Pastor je anajlizirajucji rezultate ocenio da Mađarska koalicija nije u potpunosti ostvarila cilj, ali da tek sada vidi sa...

detaljnije
Post date: Pon, 12.05.2008 - 01:30

Koalicija za "Evropsku Suboticu - Boris Tadić" imala je noćas razloga za slavlje zbog odličnog rezultata na lokalnom nivou što je privuklo i druge da joj  se pridruže u dobrom raspoloženju.



*************



Prema podacima izbornog štaba Gradskog odbora Demokratske stranke u Subotici, koalicija Za evropsku Srbiju ubedljivo je pobedila na lokalnim izborima, a poverenje u visokom postotku osvojila je i na pokrajinskim i na republičkim izborima.

 

Izborni štab Demokratske stranke do sada je obradio podatke sa 55% od 108 birališta na teritoriji opštine, prema kojima na izborima za lokalnu skupštinu koalicija Za evropsku Suboticu osvojila 41, 56 posto...

detaljnije
Post date: Pon, 12.05.2008 - 00:10

U LDP-u je trenutno vladao neraspoloženje zbog male verovatnoće da će proći cenzus za loklani parlament.

 

Post date: Ned, 11.05.2008 - 22:30

Na neveseloj konferenciji za novinare održanoj u Srpskoj radikalnoj stranci u 22 sata u zgradi Nove opštine je lokalni lider Gojko Radić predstavio rezultate pristigle sa 26 biračnih mesta, koji su govorili o nadmoći koalicije Za evropsku Suboticu na lokalnim izborima.

Gojko Radić smatra da koalicija Srpska lista za Suboticu u kojoj se pored SRS nalaze i SPS i DSS nije ostvarila ubedljiv rezultat, te da se na osnovu prvih podataka on može oceniti kao približan pojedninačnom rezultatu SRS na lokalnim izborima od pre 4 godine. Na ovom kraćem susretu sa novinarima nije bilo drugih govornika, ostale članice koalicije se nisu nalazile tamo. Konferencija za štampu na kojoj će opširnije biti reči o rezultatima i komentarima izbora je najavljena za utorak pre podne.
 

Post date: Ned, 11.05.2008 - 22:10

István Pásztor, nosilac liste Mađarske koalicije, glasao je sa porodicom na glasačkom mestu Zdrastveni centar Subotica-ambulanta ogranak II. (Beogradski put 45.).

 

Post date: Ned, 11.05.2008 - 12:00
Custom Search