O investicionim fondovima

Sre, 14.05.2008 - 12:00 -- dejan.malagurski

INVESTICIONI FONDOVI – AGENSI RAZVOJA FINANSIJSKOG TRŽIŠTA U SRBIJI - Informativno-stručni skup sa nazivom Investicioni fondovi – agensi razvoja finansijskog tržišta u Srbiji, je bio organizovan u saradnji sa društvima za upravljanje investicionim fondovima: Delta Investments A.D. Beograd – Tijana Borjanović, Fima Invest A.D. Beograd – Maja Petrović, Focus Invest A.D. Beograd – Slobodan Macura, i Raiffeisen Invest A.D. Beograd – Maja Jerebić.

Skup sa ovom temom je jedan u nizu skupova koji je Privredna komora Srbije zajedno sa regionalnim privrednim komorama organizovala sa ciljem da se znanja i informacije o značaju investicionih fondova što više približe potencijalnim klijentima za ulaganje svojih slobodnih novčanih sredstava u ove fondove.

Program edukacije obuhvatio je upoznavanje sa zakonskim okvirom za rad investicionih fondova i društava za upravljanje, važećim tržišnim principima njihovog funkcionisanja i motivima za ostvarivanje individualnih imovinskih interesa kroz fondove. Program će biti realizovan u saradnji i sa drugim društvima za upravljanje investicionim fondovima u Srbiji.

Seminar je bio namenjen pre svega onima koji imaju realnu potrebu i svest da je investiranje sopstvenih slobodnih sredstava u investicione fondove dobra prilika za ostvarivanje rastućih novčanih prinosa i izglednu ličnu finansijsku budućnost

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search