Prijem Slobodana Vojinovića kod predsednika Skupštine grada

Uto, 19.06.2018 - 12:38 -- nikola.tumbas

Dana 19. juna 2018. godine, predsednik Skupštine grada gospodin Tivadar Bunford primio je u svom kabinetu gospodina Slobodana Vojinovića. Uz prigodan poklon zahvalio mu je za trud i savestan rad kojim čini da grad Subotica i sever Vojvodine budu jedna od istaknutih regija Srbije u pogledu privrednog razvoja. Predsednik Skupštine grada Subotice istakao je i naglasio činjenicu da je gospodin Slobodan Vojinović šesti put izabran za direktora Privredne komore Srbije - Regionalne privredne komore Severnobačkog okruga i da je iza njega uspešnih 20 godina rada i zalaganja, kao i  najmanje još četiri godine ispred njega. Upravo su ove godine jedan od ključnih znakova stručnosti i posvećenosti direktora koji je zajedno sa svojim saradnicima u teškim vremenima uspeo da održi suštinu preduzetništva i unapredi razvoj privrede u Subotici,  radeći u interesu svih građana grada Subotice. Predsednik Skupštine grada napomenuo je da je uz ovakve ljude i njihovo zalaganje pred nama budućnost koja obećava!  

2018. június 19-én Bunford Tivadar, Szabadka Város Képviselő-testületének elnöke kabinetjében fogadta Slobodan Vojinović urat, és alkalmi ajándék kíséretében köszöntbe meg igyekezetét és lelkiismeretes munkáját, amivel jelentős mértékben hozzájárult ahhoz, hogy Szabadka és Észak-Bácska a gazdaságfejlesztés szempontjából Szerbia egyik kiemelkedő régiója legyen. Szabadka Város Képviselő-testületének elnöke kihangsúlyozta, hogy Slobodan Vojinovićot már hatodik alkalommal választották meg a Szerb Gazdasági Kamara Észak-bácskai Körzeti kamarájának élére, s így már 20 sikeres évet tudhat maga mögött, melyeket most további négy év követ. Mi sem tanúsítja ennél jobban az igazgató szakértelmét és elhivatottságát, aki munkatársaival együtt a nehéz időkben is sikeresen életben tartotta a vállalkozás lényegét, és akiknek sikerült fejlesztenie Szabadka gazdaságát, a város valamennyi polgárának érdekében. A képviselő-testület elnöke elmondta, hogy ilyen emberekkel és az ő munkájuk eredményeképpen bízhatunk a jövőben!

Dana 19. lipnja 2018. godine, predsjednik Skupštine grada Tivadar Bunford primio je u svom kabinetu Slobodana Vojinovića. Uz prigodni dar zahvalio mu je za trud i savjesni rad kojim čini da grad Subotica i sjever Vojvodine budu jedna od istaknutih regija Srbije u pogledu gospodarskoga razvitka. Predsjednik Skupštine grada Subotice istaknuo je i naglasio činjenicu da je Slobodan Vojinović šesti put izabran za direktora Gospodarske komore Srbije - Regionalne gospodarske komore Sjeverno-bačkog okruga i da je iza njega uspješnih 20 godina rada i zalaganja, kao i najmanje još četiri godine ispred njega. Upravo su ove godine jedan od ključnih znakova stručnosti i posvećenosti direktora koji je zajedno sa svojim suradnicima u teškim vremenima uspio održati bit poduzetništva i unaprijediti razvitak gospodarstva u Subotici, radeći u interesu svih građana grada Subotice. Predsjednik Skupštine grada napomenuo je da je uz ovakve ljude i njihovo zalaganje pred nama budućnost koja obećava!

Autor teksta: 
Custom Search