Skarabej info - Pregled dana

Kategorija: 
Sutra bez struje od 08:30 do 12:30 biće naselja Đurđin, Mala Pešta i Pavlovac. Od 08:00 do 10:00 bez struje u Subotici biće ulice kraj trga Cara Jovana Nenada, početak Vase Stajića, Vuka Karadžića i Pančevačka dok će od 9 do 13 bez struje biti na Paliću ulice: između Kizur Ištvana, Lovačke, Bele Bartoka i Pulske ( sa navedenim ulicama ), Pulska, kraj Marka Oreškovića, deo 35.Nove, Petefi Šandora između Pionirske i Pulske, Aurela Štadlera, Jožef Atile, Bratstva Jedinstva, Lopudska, Prežihova Voranca, Horgoški put između Prežihovog Voranca i Barske, Ludoška i Ribarska.


Više o ovoj temi...

Od srede pa do 2.jula na repertoaru bioskopa Korzo naćiće se američki akcioni –avanturistički film – “Indijana Džons I kraljevstvo” u režiji Stivena Spilberga. Projekcije su predviđene za 18,00; 20,00 I 22 sata.

Post date: Uto, 24.06.2008 - 13:55
  U sali 213/I Otvorenog univerziteta danas je održana prezentacija istraživanja u okviru Masters rada na temu – “Vodosnabdevanje – razvojne mogućnosti I primena benčmarkinga”. Ovom prilikom Mr Lukć  Dušan, zamenik direktora JKP “Vodokanal” Sombor predstaviće istraživanje na pomenutu temu koje je sproveo prilikom izrade svog masters rada u 12 JKP vodovododa I kanalizacija iz Valjeva, zaječara, Zrenjanina, Kragujevca, Kraljeva. Kruševca, Niša, pančeva, Pirota, Sombora, Subotice I Šapca. Analiziranjem dobijenih rezultata rada najboljih preduzeća steći se znanje o sopstvenoj tehničko-tehnološkoj razvijenosti, organizaciji rada i motivisanosti radnika. Na osnovu tih saznanja mogu se planirati...
detaljnije
Post date: Uto, 24.06.2008 - 13:55
Tokom protekle nedelje na području Policijske uprave u Subotici dogodile su se 32 saobraćajne nezgode u kojima je tri lica zadobilo teške  a 16 lica lake telesne povrede dok je 21 saobraćajna nezgoda za posledicu imala materijalnu štetu. 20.juna pripadnici saobraćajne policije sproveli su pojačanu kontrolu učesnika u saobraćaju usmerenu na otkrivanje I suzbijanje prekršaja vožnje pod dejstvom alkohola. Tom prilikom 27 vozača zatečeno je da upravlja vozilom pod dejstvom alkohola. U navedenom periodu vatrogasna jedinica intervenisala je u 14 navrata.


...
detaljnije
Post date: Uto, 24.06.2008 - 13:55
U subotu 21.juna svečano je obeležena godišnjica Demokratske zajednice Hrvata  a goste, članove I simpatizere pozdravio je predsednik stranke Đorđe Čović koji je ovom prilikom istakao da je ova stranka uspela da razvije mrežu ogranaka, podružnica sa članovima I aktivistima na čitavoj teritoriji Vojvodine kao I da postane parlamentarna stranka što se smatra podvigom imaju u vidu da su Ustav I zakoni Srbije još uvek neprilagođeni I oštri za manjinske stranke. Nakon toga pročitana su I pisma podrške I izvinjenja gradonačelnika Osijeka I predsednika opštinskog poglavarstva Nijemci zbog nedolaska.

Post date: Uto, 24.06.2008 - 13:55
  Juče je u Velikoj većnici gradske Gradske kuće održana rasprava o Nacionalnom programu za integraciju Srbije u Evropsku uniju, koju je vodio Božidar Đelić, potpredsednik Vlade Republike Srbije. Nakon toga u Đelić je sa subotičkim privrednicima razgovarao u Regionalnoj privrednoj komori na temu «Priprema za korišćenje strukturnih fondova EU» a u okviru javne rasprave o Nacionalnom programu za integraciju Srbije u Evropsku uniju. Božidara Đelića juče je pozdravio i Gradonačelnik Geza Kučera koji je istakao da je po razgovoru vođenom pre konferencije donesen zaključak da je Subotica na dobrom putu ka evropskim integracijama dok je Božidar Đelić istakao da je Subotica pravo evropsko lice  i...
detaljnije
Post date: Uto, 24.06.2008 - 13:55
Custom Search