Najveća žurka u gradu

Ned, 25.07.2010 - 16:12 -- daniela.mamuzic

Odlična elektronska muzika u autentičnom, prirodnom ambijentu na samoj obali Palićkog jezera, festival Summer3p čine impresivnim letnjim provodom pod otvorenim nebom. 

Pored noćne žurke pored bazena, bogati dnevni program Festivala sačinjavaju likovne i muzičke radionice, sportske aktivnosti i kampanje Festivala.

U okviru Festivala bili su izloženi i radovi učesnika nedavno održanog Eko-kampa "Trashbusters", u organizaciji FOKUS Fondacije.

Organizatori festivala su udruženje AŠC i Fondacija za omladinsku kulturu i stvaralaštvo iz Subotice - FOKUS.

Više informacija na: http://www.summer3p.org

www.fokus-su.rs

Fotografije sa Festivala: Goran Cvijanov /www.facebook.com/photos.php?id=741651353/
 

Autor teksta: 

Više o ovoj temi...

Osmi po redu festival elektronske muzike "Summer3p" počinje danas na lokaciji Termalnog bazena i Muškog štranda na Paliću i trajaće do 25. jula, najavili su organizatori - Udruženje "AŠC" i Fondacija za omladinsku kulturu i stvaralaštvo iz Subotice "Fokus".
 
Na ovogodišnjem festivalu nastupiće, između ostalih, Izhevski (Rusija), Jarle Braathen (Norveška), Soul of Man (Velika Britanija), James Allardyce (Velika Britanija), Egostereo (Italija), Marko Milosavljević (Srbija)....
detaljnije
Post date: Čet, 22.07.2010 - 16:12

Ovogodišnji, osmi po redu, festival elektronske muzike Summer3p održava se od 22. do 25. jula na jedinstvenoj lokaciji - Termalnom bazenu i Muškom štrandu na Paliću.

Na konferenciji za novinare, ovim povodom, obratili su se organizatori Festivala Ivan Vujić, Augustin Boršoš i Vlatko Jovičević, ispred organizacije A.Š.C. i Branislav mr Filipović, ispred FOKUS Fondacije.

Organizatori su najavili bogat dnevni program, dobru noćnu zabavu, kao i nagradnu igru u kojoj poklanjaju po jedan komplet karata za prvih deset tačnih odgovora. Nagradna igra počinje od četvrtka, 15. jula, a na nagradno pitanje možete da odgovorite na sajtu...

detaljnije
Post date: Sre, 14.07.2010 - 13:12
Custom Search