Pobeda fudbalera Spartaka po teškom terenu

Sub, 30.03.2013 - 18:00 -- dejan.vukovic

Spartak Zlatibor voda - Novi Pazar 2:0 (1:0).

Spartak Zlatibor voda pobedila je danas na Gradskom stadionu po izuzetno teškom terenu ekipu Novog Pazara sa 2:0 golovima Despotovića i Torbice iz penala.

Do prve prolećene pobede Subotičani su došli zahvaljujući odličnoj timskoj igri, velikom željom i borbenošću. Prvu priliku na utakmici imao je Čović, kada je oprobao svoj šut sa oko 25 metara, međutim golman Đogatović je izbija u korner. Par minuta kasnije Torbica propušta priliku za vodstvo domaćih. U 27. minutu upornost domaćih se isplatila, kada je Kovačević uposlio Novakovića koji sa korner linije loptu šalje u peterac Novog Pazara gde je najsnalažljiviji bio Despotović koji u padu postiže gol za vostvo Spartak Zlatibor vode od 1:0. Ni nakon vodećeg gola domaći nisu posustali. Uskoro je novu šansu propustio Novaković glavom.

Gosti su bolje počeli drugo poluvreme. Ozbiljnu šansu imali su u 55. minutu kada je Boljević izveo slobodan udarac, a Bulatović glavom loptu poslao pored gola. Par minuta kasnije uzvratio je Spartak Zlatibor voda odličnom ali malo nepreciznim šutem Despotovića. Domaći su udvostručili prednost u 73. minutu kada je u šesnaestercu gostiju, Vasiljević oborio Čovića a suduja pokazao na najstrožu kaznu. Siguran sa bele tačke bio je kapiten Torbica za 2:0.

Zapisnik sa meča možete pogledati ovde.

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search