Zahtev za elektronski certifikat do kraja godine

Pet, 06.12.2013 - 17:08 -- nikola.tumbas
Vlatko Vidaković - O zahtevu za elektronski certifikat
Vlatko Vidaković - O zahtevu za elektronski certifikat

Regionalna privredna komora Subotica u saradnji sa preduzećem SAOP d.o.o. Novi Sad, organizovala je poslovno-stručni skup, na temu Praktična primena kvalifikovanog elektronskog certifikata jer od  01.januara 2014.godine kontakti sa državnim institucijama, posebno sa Poreskom upravom i Centralnim registrom socijalnog osiguranja odvijaće se isključivo elektronski!

Seminar je bio namenjen: knjigovodstvenim agencijama, finansijsko-knjigovodstvenim kadrovima u preduzećima i menadžmentu preduzeća (bez obzira na veličinu preduzeća)

Predavači su bili Dejan Kontić, Savetnik, SAOP doo Novi Sad i Darko Stojanović, Savetnik za informacione tehnologije u računovodstvu koji su prezentovali program njihove firme - miniMAX koji rešava ove "probleme".

U prilogu mr Vlatko Vidaković, sekretar odbora RPK Subotice, pojašnjava način a i problematiku dobijanja potpisa zbog kratkoće vremena i velikog broja preduzeća koja to još nisu zatražili, a vreme će ih naterati da to urade što pre pa će to dovesti do zagušenja na mestima gde se to dobija.

Inače RPK Subotica je jedno od mesta gde se može zatražiti certifikat, a to možete uraditi i online OVDE !

Custom Search