Originalni praznični pokloni iz Zoo vrta

Pon, 09.12.2013 - 09:37 -- mirjana.alapovic

Sezona praznika se uveliko približava i verujem da je mnogima prilično teško pronaći pravi poklon za voljene osobe. Za sve ljubitelje životinja a koji se ne libe biti malo originalniji Zoološki vrt Palić nudi mogućnost usvajanja životinja. Pre nego što se obradujete i već zamislite slonicu Martu u svojoj dnevnoj sobi, da malo pojasnimo o čemu se radi.

Program usvajanje životinja je zapravo program preuzet iz drugih zoo vrtova i predstavlja donaciju određenog iznosa ili robe zoo vrtu. Za uzvrat, zoo vrt izdaje sezonsku kartu na ime donora, ili osobe kojoj želite da poklonite ovako nešto, i na objekat izabrane životinje stavlja natpis sa imenom usvojitelja koji vide svi posetioci vrta. Za usvajanje životinja, naravno po Vašem izboru, minimalni iznos je 5.000,00din dok maksimalni ne postoji. Usvojitelj može biti bilo ko, privatno lice ili firma, a tabla može da bude različitih dimenzija u zavisnosti od doniranog iznosa.

Tokom 2013. najpopularniji su bili merkati, afrička kornjača, aligator i konji. Mogućnosti su ograničene samo izborom vrsta u zoo vrtu kojih trenutno ima oko 180. Najaktivniji su do sada bili ljubitelji vrta iz Novog Sada koji su za svoju decu usvojili 6 različitih vrsta.

Svi zainteresovani mogu da nam se obrate telefonom na: 024/753-075 ili mailom: [email protected]

Autor teksta: 
Custom Search