Svečana večera za medije

Sre, 22.01.2014 - 20:53 -- bojana.juric

Povodom uspešno održane I manifestacije na temu reproduktivnog zdravlja mladih i prevencije HIV-a kod osetljivih populacija, Udruženje Stav+  u znak zahvalnosti je priredio svečanu večeru  mladim aktivistima Centra pozitivne prevencije i predstavnicima medijskih kuća za doprinos koji daju zarad statutarnih cilljeva organizacije kao i unapređenja rada Udruženja.

Prisutne  goste je pozdravio predsednik Udruženja Boris Kovačić. Boris se, u svog govoru osvrnuo na dosadašnje uspehe organizacije a koja ne bi bila uspešna bez medijskih kuća na lokalu koje daju nesebičnu podršku u svojim izveštavanjima. Povodom ove prilike Udruženje „Stav +“ je uručio zahvalnice predstavnicima medijskih kuća koje je uručio Dejan Hornik, koordinator omladinskih progama.

Ujedno, Boris se zahvalio na uspešnoj realizaciji I manifestacije koju je organizovala omladina Centra pozitivne prevencije na profesionalnom pristupu radu, kao i u njihovom dosadašnjem zalaganju u smanjenju stigme i diskriminacije prema osobama koje  žive sa HIV-om u svojim sredinama.

Tagovi: 
Ličnosti: 
Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search