Predrag Prlja - sportista novembra

Pon, 05.01.2015 - 20:49 -- dejan.vukovic
Kolekcija članaka: 

Odlukom posetilaca interent portala subotica.info/sport za najboljeg sportistu Subotice u novembru izabran je Predrag Prlja, košarkaš Spartaka.

Košarkaši Spartaka imaju iza sebe veoma dobru polusezonu, a upravo je Prlja jedan od konstatno dobrih igrača Spartaka. Tokom novembra Prlja je nosio svoje saigrače, a meč protiv Napretka u Kruševcu bio je njegov 150 u dresu Spartaka u seniorskoj konkurenciji.

O njegovim igrama govori i statistika, trenutno je osmi na rang-listi igrača Prve lige Srbije po ukupnom indeksu učinka, ali i prvi na rang-listi najboljih skakača. Prlja je u novembarskom izboru imao najveću konurenciju u Bojanu Županjcu, rukometašu Spartak VojPuta.

Ličnosti: 
Autor teksta: 
Fotograf: 

Više o ovoj temi...

Štefanek najbolji u februaru

Odlukom posetilaca internet portala www.subotica.info/sport za najboljeg sportistu Subotice u februaru izabran je Ninoslav Štefanek, rvač Spartaka. Ninoslav se okitio titulom prvaka Srbije za mlađe seniore, a taj rezultat mu je doneo naklonost 67% učesnika u anketi. Iza njega su ostali rukometaš Bojan Županjac (21%), fudbaler Đorđe Ivanović (11% glasova)...

Kandidati za mart

Internet portal subotica.info/sport nastavlja akciju biranja najboljih sportista, a pred vama se nalaze kandidati koji su se posebno istakli tokom marta.

  • Bence Bognar (stoni tenis) – osvojio je dve medalje na Prvenstvu Srbije za kadete, zlatno u dublu, a srebrnu i singlu;...
detaljnije
Post date: Čet, 16.04.2015 - 20:22

Akcija izbora najboljih sportista po mesecima nastavlja se i odabirom najboljih u decembru. Subotica je ponovo imala zapažene sportske rezultate, izdvojili su se:

  • Marta Drpa, odbojkašica Spartaka – bila je jedna od ključnih igračica u ekipi Spartaka koja je zabeležila osam vezanih pobeda, vratila se u vrh Super lige i plasirala na fajnal-for Kupa Srbije. Bila je proglašena za najbolju igračicu Super lige Srbije u decembru.
  • Ervin Rožnjik, član Kluba dizača tegova Spartak – na turniru Rekorderi Vojvodine u Baču proglašen je za najboljeg u konkurenciji mlađih seniora.
  • Miloš Lojaničić, rukometaš Spartak VojPuta – rukometaši su vezali dobre partije, nalaze se među favoritima za plej-of, a u finalu Kupa...
detaljnije
Post date: Pon, 05.01.2015 - 22:52
Custom Search