Biramo najbolje u januaru

Uto, 10.02.2015 - 09:53 -- dejan.vukovic

Nastavlja se akcija izbora sportista meseca. Za januar mesec predloženo je sedam kandidata koji su se istakli u mesecu januaru. Najboljeg sportistu biraju posetioci sajta odabirom željenog kandidata na anketi koja je poostavljena na sportskoj strani Subotica.info 

Kandidati za sportistu meseca januara:

Emilija Antanasijević – odbojkašice Spartaka su u januaru nastavile niz pobeda, a konstatno dobru igru pružala je Emilija Antanasijević.

Renata Vilov – kuglašica Pionira osvojila je, zajedno sa Zoricom Barać, prvo mesto na Prvenstvu Srbije za parove, a potom je bila najbolja kuglašica u redovima Pionira u pobedi protiv Šrechajma iz Nemačke u Ligi šampiona.

Nikola Šašić – džudista Spartaka, bio je najbolji predstavnik Subotičana na međunarodnom turniru u Novom Sadu na kojem je osvojio prvo mesto.

Bence Bognar – stonoteniser Spartaka je osvojio prvo mesto na Prvenstvu Vojvodine za kadete u konkurenciji dublova, a u singlu je bio drugi.

Nikša Martinović – stonoteniser Spartaka je osvojio prvo mesto u singlu na Prvenstvu Vojvodine za juniore.

Dejan Laketa – košarkaš Spartaka je postigao pobedonosni koš u duelu protiv Sloge, u poslednjoj sekundi meča, a bila je to utakmica u kojoj su Golubovi prekinuli seriju poraza.

Monika Veselovski – košarkašica Spartaka, konstatno pruža odlične partije u timu Golubica, a bila je i jedna od najsitaknutijih u svim pobedama Spartaka.

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search