Nova pobeda vaterpolista Spartak Prozivke

Sub, 19.11.2016 - 23:16 -- dejan.vukovic

VK Spartak Prozivka - VK Polet 14:6 (6:2,1:0,5:3,2:1)

SRC Prozivka u Subotici. Gledalaca oko 200. Sudije: Bačanji Đerđ i Milutin Knežević.

VK Spartak Prozivka: Uzelac, Č. Varkulja 1, Bulajić 3, Ralić 1, Varkulja, Horvacki 4, Tonković 1, Vučković 1, Bebić, Katić, M. Stojanović 2, J. Stojaniovićč, Zeljković, Kokaji 1.

VK Polet:  Balaša, Šešević, Stanojčić, Trivić 4, Plavšić, Makić, Nikolić 1, Nastasić, Stupar 1, Aleksić, Pavlović, Šarčanski, Damjanović, Hadžić.  

Vaterpolisti Spartak Prozivke ostvarili su i drugu pobedu u 1B ligi. Večeras su na bezenu SRC Prozivka ubedljivo savladali Polet i pokazali da uprkos mladosti imaju odličnu ekipu koja će se tek u narednom periodu pokazati u punom sjaju.

 Subotičani su krenuli siloviti i već u trećem minutu imali prednost od 4:0. Polet je uspeo da smanji golom Trivića na 4:1, ali je odmah usledio odgovor preko drugog gola Horvackog za 5:1. Prvi period završen je vodstvom Spartak Prozivke od 6:2. Za razliku od prvog perioda u drugom je pao samo jedan gol i to Dušana Bulajića sa kojim su subotičani stigli do 7:2.

Treća četvrtina počela je sa dva gola domaćina, Horvackog i Bulajića za 9:2. Subotičani su odlično plivali i sa čvrstom igrom lako su kontrolisali utakmicu. Rezultat je moga biti i ubedljiviji da su malo bili precizniji u napadu. Treći periuod završen je sa ubedljivih 12:5 i već tada se znao konačan pobednik ovog susreta.

Poslednji deo počeo je golom Horvackog za 13:5. Miloš Stojanović četiri minuta pre kraja postiže novi gol za Spartak Prozivku da bi konačan rezultat postavio najbolji pojedinac Poleta, Trivić svojim četvrtim golom na utakmici za 14:6. 

Custom Search