Spartak Prozivka napunila mrežu Proletera

Ned, 05.02.2017 - 16:51 -- dejan.vukovic

Spartak Prozivka - Proleter 15:4 (4:0, 7:1, 1:0, 3:3)

SRC Prozivka, Sudije: Sukić Vlada i Sremčev Ivica.

Spartak Prozivka: Uzelac, Varkulja 1, Bulajić 3, Ćurčin, 4, Lavadinov 1, Horvacki, Ivošević 1, Vučković 1, Kokai 1, Katić, Ralić 3, Stojanović, Perez, Bedić.

Proleter: Kristian, Trajković, Milošević, Jevtić 2, Dejić, Dostanić 1, Milojević, Radaković, Đak, Marišić, Čikarić, Čolović, Milinković, Milutinović.

Vaterpolisti Spartak Prozivke savladali su Proleter u okviru 6 kola Prve B lige sa uverljivih 15:4, i time se učvrstili na drugoj poziciji iza vodećeg Bečeja.

Subotičani su odlično otvorili utakmicu. Sa dva gola Ćurčina i pogocima Vučkovića i Bulajića poveli su sa 4:0 u 5. minutu. Nastavili su u istom ritmu te su početkom druge četvrtine imali veliku prednost od 7:0. Proleter je svoj prvi gol postigao u 12. minutu kada je mrežu zatresao Jovan Jevtić za 7:1. Na poluvremenu Spartak Prozivka je imala prednost od 11:1.

U nastavku susreta oslabio je tempo na bazenu SRC Prozivka. Treći period takođe je pripao subotičanima tako da se u poslednji period ušlo sa 12:1 u korist domaćina.Trener domaćih Nemanja Andrić, šansu je pružio svim igračima da bi publika u poslednjoj četvrtini videla šest golova po tri na obe strane tako da je meč okončan ubedljivom pobedom subotičana od 15:4.

Nakon šest odigranih kola vodi ekipa Bečeja sa 18 bodova, sledi Spartak Prozivka novajlija u Prvoj B ligi sa 12, dok je na trećem mestu ŽAK sa 10 osvojenih bodova.

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search