Podmlađeni tim Bačke nesretno izgubio

Ned, 02.06.2019 - 13:09 -- dejan.vukovic

Bačka 1901 – Željezničar 0:2 (0:1)

Stadion kraj somborske kapije. Gledalaca oko 100: Strelci: 0:1 Radisavljević (45. min), 0:2 Radisavljević (90. min) Sudija: Dušan Pančić (Karavukovo)

Bačka 1901: Jović, Kiš, Masalušić, Bjedov, Višnjić, Lazić, Lukić (Nenadović), Dobresko (Nenezić), Spremo (Šušnjar), Glišović, Orčić. Trener: Savo Pavićević.

Željezničar: Katanić, Božović, Tripković, Aničić, Tanasković, Petrović, Radisavljević, Mandić, Šobat, Kovačević, Pavlović, Runjajić (Ambruš). Trener: Nebojša Petrović.

Utakmica pretposlednjeg kola između Bačke i Železničara nije imala rezultatski značaj ni za jednu ekipu. Oba tima obezbedila su opstanak, pa je meč igran bez velikog pritiska. Trener domaćih Savo Pavićević je poštedeo igranja gotovo ceo prvi tim, ali je zato šansu ukazao nekim mladim igračima koji su iskoristili priliku. 

Bačka je dobro otvorila utakmicu, u šansi se našao, Orčić se našao u dobroj prilici  u 4. i 14. minutu. Pokušao je Lukić iz daljine u 27. minutu da bi gosti iz Pančeva po prvi put ozbiljnije zapretili tek u 43. minutu. Železničar je poveo u poslednjim trenucima prvog poluvremena iz brze kontre preko Radisavljevića.

Drugo poluvreme igrano je po jakoj kiši koja je uticala na igru na terenu. Šef struke domaćih, Savo Pavićević u igru je ubacio mladog Šušnjara (2003 godište) umesto iskusnog Spreme. Bačkin poletarac u potpunosti je zadovoljio ukazano overenje.Takođe je priliku da zaigra iskoristio i Nenadović (2001 goidište). U poslednjih 5 utakmice igra se preselila pred gol gostiju, međutim ni jedna lopta se nije našla u protivničkoj mreži. Gosti su u sudijskoj nadoknadi iskoristiuli brzu kontru Radisavljevića postavili konačnih 0:2, za pobedu spretnijem i sretnijem timu.

Tagovi: 
Custom Search