Bačka pobedila Bratstvo iz Prigrevice

Ned, 20.10.2019 - 14:41 -- dejan.vukovic

Bačka 1901 – Bratstvo 1946 3:1 (0:0)

Subotica, stadion kraj "Somborske kapije", gledalaca: oko 200. Sudija: Nebojša Dimitrijević. Strelci: 1:0 Lučić (60. min), 2:0 Anđić (63. min - iz penala), 3:0 Nosković (66. min.), 3:1 Stankov (72. min)

Bačka 1901: Studen, Mezei, Anđić, Lučić, Vujošević (Kaluđerović), Manojlović (Lazić), Masalušić, Nosković (Lukić), Glišović, Milić, Rajkovača 

Bratstvo 1946: Čučković, Bulatović, Resanović, Vejnović, Tanasić, S. Vuković, N. Vuković, Kozomora (Makar), Šveljo, Stanković, Zorić (Zečević)

Fudaleri Bačke savladali su Bratstvo iz Prigrevice sa ubedljivih 3:1. Meč je odlučen u drugom poluvremenu i to u periodu od 60 do 66 minuta kada su domaći postigli tri gola i rešili pitanje pobednika. 

Prvo poluvreme donelo je veliku borbu, ali ne i golove. Nosković j epostigao gol, koji je opravdano poništen zbog prekršaja nad golmanom gostiju. Gosti su najopasnije pripretili u 41. minutu kada je Srđan Vuković odlično izveo slobodan udarac, ali gola nije bilo. U finišu prvog dela Bačka je imala veliku priliku za vodstvo, korner je izveo Mezei lopta došla do Manojlović kojem je malo nedostajalo da postigne gol.

Čim je počelo drugo poluvreme Bačka je zapretila preko Noskovića koji je umesto gola proslavio golmana Čučkovića. Konačno, u 60. minutu posle ubacivanja Manojlovića pred gol Bratstva, najsnalažljiviji je bio Lučić koji glavom donosi prednost Bačkoj. Samo tri minuta kasnije novi gol za Bačku. Nosković je oboren u kaznenom prostoru, loptu je uzeo kapiten Marko Anđić, koji rutiunski pogađa sa bele tačke za 2:0. Posle nova tri minuta najbolji pojedinac na terenu, Aleksandar Nosković postiže treći gol za Bačku i rešava pitanje pobednika. Gol nade za goste postigao je Stanković u 72. minutu, ali više od toga nisu mogli. 

Tagovi: 
Custom Search