Bazen na Oromu

Sub, 04.07.2020 - 23:42 -- nikola.tumbas
Kolekcija članaka: 
Robert Leka o letnjim dešavanjima na Oromu
Robert Leka o letnjim dešavanjima na Oromu
Bazen na Oromu
Bazen na Oromu

U obilasku potencijalnih kupališta za Subotičane ovo je prilog iz Oroma, naselja koje ima svoj bazen još od sredine osamdesetih godina prošlog veka i popularno je mesto gde dolaze i naši sugrađani.

Arpad Jo u prilogu govori o cenama i ponudi dok Robert Leka predsednik MZ Orom priča o istoriji nastanka bazena i ponudi letnjih dešavanja na Oromu kao što je Molom festival  videti prilog ovde - https://www.subotica.info/kolekcija/malomfesztival-2019. ("na" Oromu iz razloga što je prevod reči od koje je nastao naziv naselja - "vrh brega", stoga je logično reći "na" Oromu a ne "u" Oromu)
 

Tagovi: 

Više o ovoj temi...

Oto Nađ ispred mesne zajednice Pačir govori o novim detaljima u pačirskoj banji, urađenim za vreme vanrednog stanja uzrokovanim pandemijom corona virusa, koji doprinose boljem ugođaju u banji.

Post date: Sub, 11.07.2020 - 21:13

Kome treba stres putovanja ove godine bilo gde van preko granica naše zemlje!?

Volite sunce, travu, osveženje, mir i tišinu? Dođite na Palić!

Preciznije Muški štrand ili plažu Vikend naselja, imate besplatni ugođaj tokom celog dana, osim ako vas neko letnje nevreme ne iznenadi i potera kući...

U prilogu video sa ilustracijom sa početka ovog leta na Paliću.

 

Post date: Sre, 01.07.2020 - 18:53

Leto je vremenski - temperaturno, krenulo za vikend. Sugrađani kreću u potragu za kupanjem i osveženjem, najboljim kakvog se mogu domoći.

Upravnica bazena Mirana Dmitrović (jedna od dva upravnika ovog objekta) bila je trenutno dostupna za izjavu..

Post date: Pon, 29.06.2020 - 15:32
Custom Search