Biciklisti Spartaka uspešni na nizu takmičenja

Pet, 25.09.2020 - 21:36 -- dejan.vukovic

Proteklih nedelju dana biciklisti Spartaka su imali niz takmičenja na kojima su se najviše istakli Mark Perčić, Nikolina Perčić i Bolić Mihajlo koji su u svojim kategorijama osvajali medalje. 

Na Kupu Srbije koji je održan u Kovilju na stazi dugoj 72 kilometra Mark Perčić je zauzeo 3. mesto, dok je Bolić Mihajlo bio osmi. U konkurenciji mlažih kadetkinja na stazi dužine 21 km Nikolina Perčić je bila peta dok je među momcima na istoj kilometraži Miškolci Balint zauzeo 25. mesto.  

Na državnom drumskom prvenstvu subotičani su nastupili sa osam takmičara od kojih su dvoje osvojili medalje, Bolić Mihajlo je u juniorskoj konkurenciji bio drugi na stazi od 90 km, dok se Mark Perčić okitio sa bronzanom medaljom u kadetskoj konkurenciji na stazi dužine 52 km. U konkurenciji mlađih kadetkinja Perčić Nikolini je malo nedostajalo za osvajanje medalje, na kraju je zauzela 4. mesto. Solidan plasman su zabeležili i ostali takmičari Spartaka. Među kadetkinjama Fejoš Viola je bila deveta a u konkurenciji mlađih kadeta Miškolci Balint je zauzeo 32. mesto. U konkurenciji mlađih takmičara, među poletarcima koji su vozili 10 km, Perčić Ivan je bio jedanaesti a odmah iza njega Tikvicki Marko. U konkurenciji mlađih poletaraca takmičari su vozili na stazi od 5km. a među njima je bio i Marton Miškolci koji je n akraju zauzeo 11. mesto.         

Treće takmičenje na kojem su nastupali biciklisti Spartaka je Kup Srbije koji je održan u Bačkom Petrovcu. Najbolji rezultat zabeležio je Mark Perčić osvajanjem prvom mesta na 87 kilometara. Perčić Nikolini je ponovo za nijansu izmakla medalja, trku je završila na četvrtom mestu. Spartak su predstavljala još dva takmičara u konkurenciji mlađih kadeta, Ivan Perčić koji je bio deseti dok je Marko Tikvicki trku završio na 12. poziciji.  

 

Custom Search